EUR: 308,51 Ft
CHF: 267,09 Ft
2017. október 13., péntek
Kálmán, Ede

Külföld

Huszonhatan égtek bent egy lángoló buszban

A Mirror információi szerint kínai turisták vesztették életüket egy tajvani turistabuszon kiütött tűzben. A csoport éppen a Tajpejtől délre fekvő taojüani repülőtérre tartott, amikor a tragédia bekövetkezett.

További részleteket egyelőre még nem lehet tudni, de annyi biztos, hogy miután eloltották a járművet, 26 holttest került elő a roncsból. Senki nem élte túl a balesetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Kicsi a kocsi, de erős!

  A nap képe: Kicsi a kocsi, de erős!

  Bármilyen hihetetlen, de egészen pontosan 3022 kilométert tudott megtenni a Michigan Egyetem Solar Car Teamjének autója a napelemmel működő gépkocsik 2017-es világbajnokságán.

 • Tűzvész martaléka lett a Goethe-torony

  Tűzvész martaléka lett a Goethe-torony

  A fából épült, 43 méter magas kilátó, a Majna parti nagyváros egyik fő nevezetessége, csütörtökre virradóra égett le. Mivel a torony már menthetetlen volt a tűzoltók kiérkezésekor, azok nem is próbálták eloltani a tüzet, csak azt igyekeztek megakadályozni, hogy a lángok átterjedjenek a kilátó környezetére is.

 • Végre örökbe fogadták a 11 éves kislányt

  Végre örökbe fogadták a 11 éves kislányt

  Az őszinte örömnél nem létezik tisztább megmutatkozás – ezzel a mondattal jellemezte a Utah államban található American Heritage iskola munkatársa azt az örömteli pillanatot, amikor az intézmény 11 éves kis árvája megtudta, hogy végre örökbe fogadják.