EUR: 307,42 Ft
CHF: 265,81 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Ibizán ereszti ki a gőzt Rooney

Futball helyett nyaralással tölti idejét Wayne Rooney. Az angol támadó a sikertelen Eb után Ibizára ruccant ki feleségével.

Wayne Rooney hatalmas csalódásként élte meg, hogy Angliával az idén sem ért el komoly eredményt. Az Izland elleni Eb-kudarc és kiesés a harmincéves játékos esetében azt is jelentheti (elnézve az angol válogatott súlyos gondjait és az utánpótlás hiányát), hogy erre már nem is lesz reális esélye, így meg kell elégednie azzal, hogy klubszinten viszonylag sikeresnek számít. Mindenesetre ezekben a napokban már távol Franciaországtól, Ibizán tölti (nem) jól megérdemelt szabadságát. A csatár feleségével, Coleennal egy luxusjachton pihen, ahol vélhetően a hírektől is távol tartja magát, így tán azt sem tudja, hogy nagy riválisuk, Wales a döntőért lép pályára hamarosan.

**ALL ROUND EXCLUSIVE PICTURES FROM SOLARPIX.COM** **SOLARPIX RIGHTS - WORLDWIDE SYNDICATION - NO SPAIN** Caption: Manchester Utd FC footballer & England Captain ,Wayne Rooney seen aboard a luxury yacht with his wife Coleen in Ibiza after England's recent exit from the Euro Cup. This pic:Wayne & Coleen Rooney **UK ONLINE USAGE £40.00 PER PIC or 6 for £150.00** JOB REF:19392 RAM DATE:01.07.16 **MUST CREDIT SOLARPIX.COM AS CONDITION OF PUBLICATION** **CALL US ON: +34 952 811 768**, Image: 292845960, License: Rights-managed, Restrictions: **MUST CREDIT SOLARPIX.COM OR DOUBLE FEE WILL BE CHARGED**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SOLARPIX

Credit line: Profimedia, SOLARPIX

**ALL ROUND PICTURES FROM SOLARPIX.COM** **SOLARPIX RIGHTS - WORLDWIDE SYNDICATION - NO SPAIN** Caption: Manchester Utd FC footballer & England Captain ,Wayne Rooney seen aboard a luxury yacht with his wife Coleen in Ibiza after England's recent exit from the Euro Cup. This pic:Wayne & Coleen Rooney **UK ONLINE USAGE £25.00 PER PIC JOB REF:19393 RAM DATE:01.07.16 **MUST CREDIT SOLARPIX.COM AS CONDITION OF PUBLICATION** **CALL US ON: +34 952 811 768**, Image: 292848269, License: Rights-managed, Restrictions: **MUST CREDIT SOLARPIX.COM OR DOUBLE FEE WILL BE CHARGED**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SOLARPIX

Credit line: Profimedia, SOLARPIX

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!