EUR: 308,32 Ft
CHF: 285,02 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Így színleli az orgazmust a meztelen Dakota Johnson

Bár a nézők még alig heverték ki csalódottságukat a mozirajongók a Szürke ötven árnyalata című film bukása miatt, már javában forgatják az erotikus-romantikus dráma második részét.

Nagy valószínűséggel a film folytatásban már lényegesen több szexjelenetet mutatnak majd a  készítők, ami a várakozásokkal ellentétben elmaradt az első filmben.

Saint-Jean-Cap-Ferrat, France - Jamie Dornan and Dakota Johnson film beach scenes for ‘Fifty Shades Freed’ on location in sunny Saint-Jean-Cap-Ferrat. Jamie showed off his muscular physique in a pair of blue swim trunks and sunglasses. Dakota showed off her equally impressive body going topless to film a beachside scene.   July 12, 2016, Image: 293904660, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Talán ennek is köszönhető, hogy a francia Riviérán forgatott jelenetekben úgy tűnik tökéletesen színlelni tudja az orgazmust.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.