EUR: 308,49 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Így színleli az orgazmust a meztelen Dakota Johnson

Bár a nézők még alig heverték ki csalódottságukat a mozirajongók a Szürke ötven árnyalata című film bukása miatt, már javában forgatják az erotikus-romantikus dráma második részét.

Nagy valószínűséggel a film folytatásban már lényegesen több szexjelenetet mutatnak majd a  készítők, ami a várakozásokkal ellentétben elmaradt az első filmben.

Saint-Jean-Cap-Ferrat, France - Jamie Dornan and Dakota Johnson film beach scenes for ‘Fifty Shades Freed’ on location in sunny Saint-Jean-Cap-Ferrat. Jamie showed off his muscular physique in a pair of blue swim trunks and sunglasses. Dakota showed off her equally impressive body going topless to film a beachside scene.   July 12, 2016, Image: 293904660, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Talán ennek is köszönhető, hogy a francia Riviérán forgatott jelenetekben úgy tűnik tökéletesen színlelni tudja az orgazmust.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

  Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

  A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

 • Kiderültek Diana féltett titkai

  Kiderültek Diana féltett titkai

  Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.