EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVI.kerület

Ilyen egy igazi szabad szombat

Erzsébetligeti Színház Corvin Művelődési Ház, Gibbon slackline (Fotó: Keresztesi Balázs)

Két fa közé kifeszített kötelén nem is olyan könnyű egyensúlyozni
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az Erzsébetligeti Színháznál szabad szombat néven ingyenes szabadtéri koncertsorozatot indítanak, melyen a belvárosi klubélet meghatározó zenekarai, előadói lépnek fel.

Az első ilyen programon a The Carbonfoolsból ismert gitáros, Fekete István és testvéreinek közös zenekara, a V.U.K., valamint a leginkább blues-rock zenét játszó The Luckies zenekar lépett fel.

A koncertek előtt azonban játszóház is volt, sőt, az egyik legnagyobb új őrület, a gibbon slackline legjobb képviselői is tartottak bemutatót (képünkön).

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.