2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb XVI.kerület

Ilyen egy igazi szabad szombat

Erzsébetligeti Színház Corvin Művelődési Ház, Gibbon slackline (Fotó: Keresztesi Balázs)

Két fa közé kifeszített kötelén nem is olyan könnyű egyensúlyozni
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az Erzsébetligeti Színháznál szabad szombat néven ingyenes szabadtéri koncertsorozatot indítanak, melyen a belvárosi klubélet meghatározó zenekarai, előadói lépnek fel.

Az első ilyen programon a The Carbonfoolsból ismert gitáros, Fekete István és testvéreinek közös zenekara, a V.U.K., valamint a leginkább blues-rock zenét játszó The Luckies zenekar lépett fel.

A koncertek előtt azonban játszóház is volt, sőt, az egyik legnagyobb új őrület, a gibbon slackline legjobb képviselői is tartottak bemutatót (képünkön).

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.