2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XVI.kerület

Ilyen egy igazi szabad szombat

Erzsébetligeti Színház Corvin Művelődési Ház, Gibbon slackline (Fotó: Keresztesi Balázs)

Két fa közé kifeszített kötelén nem is olyan könnyű egyensúlyozni
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Az Erzsébetligeti Színháznál szabad szombat néven ingyenes szabadtéri koncertsorozatot indítanak, melyen a belvárosi klubélet meghatározó zenekarai, előadói lépnek fel.

Az első ilyen programon a The Carbonfoolsból ismert gitáros, Fekete István és testvéreinek közös zenekara, a V.U.K., valamint a leginkább blues-rock zenét játszó The Luckies zenekar lépett fel.

A koncertek előtt azonban játszóház is volt, sőt, az egyik legnagyobb új őrület, a gibbon slackline legjobb képviselői is tartottak bemutatót (képünkön).

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.