2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Íme, a szexis királynői divat – Fotók!

Három tervező, három stílus, egy szépségverseny. A Miss International Hungary döntőseit komoly kihívás elé állították: modellként kellett helyt állniuk egy divatbemutatón.

A Teslában megrendezett eseményen Kovács Erika, a KOKA Fashion kollekciói mellett egy frissen végzett tervező, Gelák Adrián Benjámin ruháiban is végigvonultak a lányok a kifutón.


– Egy modell általában nem mosolyog, gyakorlatilag eggyé válik az általa viselt öltözékkel, annak hangulatával, ez bizony a legtöbbünknek nagyon nehéz feladat volt. Hiszen el kellett rejteni a saját személyiségünket  – vallotta be Horváth Kitti, az egyik királynő jelölt.  – Ráadásul a járás is egészen más, mint mondjuk egy szépségversenyen. Így egyáltalán nem volt egyszerű megoldani a helyzetet, de a sok gyakorlásnak végül meg lett az eredménye!

Azonban nem csak a szépségverseny finalistái próbálták ki magukat a szokatlan szerepben: az MDC zenekar tagjai is Gelák Adrián Benjámin szettben zenéltek.


– Imádtam ezt a napot – mondta Bátori Miklós, a zenekar frontembere. – Fantasztikus ruhákat viseltünk, zenéltünk és gyönyörű lányok vettek minket körül – ennél több nem is kell!

Kapcsolódó Cikkek

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).

  • Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt.