EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,14 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Extra

Íme, a szexis királynői divat – Fotók!

Három tervező, három stílus, egy szépségverseny. A Miss International Hungary döntőseit komoly kihívás elé állították: modellként kellett helyt állniuk egy divatbemutatón.

A Teslában megrendezett eseményen Kovács Erika, a KOKA Fashion kollekciói mellett egy frissen végzett tervező, Gelák Adrián Benjámin ruháiban is végigvonultak a lányok a kifutón.

– Egy modell általában nem mosolyog, gyakorlatilag eggyé válik az általa viselt öltözékkel, annak hangulatával, ez bizony a legtöbbünknek nagyon nehéz feladat volt. Hiszen el kellett rejteni a saját személyiségünket  – vallotta be Horváth Kitti, az egyik királynő jelölt.  – Ráadásul a járás is egészen más, mint mondjuk egy szépségversenyen. Így egyáltalán nem volt egyszerű megoldani a helyzetet, de a sok gyakorlásnak végül meg lett az eredménye!

Azonban nem csak a szépségverseny finalistái próbálták ki magukat a szokatlan szerepben: az MDC zenekar tagjai is Gelák Adrián Benjámin szettben zenéltek.

– Imádtam ezt a napot – mondta Bátori Miklós, a zenekar frontembere. – Fantasztikus ruhákat viseltünk, zenéltünk és gyönyörű lányok vettek minket körül – ennél több nem is kell!

Kapcsolódó Cikkek

  • Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    A 32 éves Gal Gadot berobbant a köztudatba, az egész világon ismerik a nevét a Wonder Woman főszerepének köszönhetően, és a rajongók örömére már készül a folytatás is.

  • Mel B nem fizet férjtartást

    Mel B nem fizet férjtartást

    A Spice Girls egykori tagja, Mel B válása egyre mocskosabb. Az amerikai törvények értelmében Stephen Belafonte férjtartást követelhet, ami a TMZ szerint az egyszeri közel 4 millió dollár (1,1 milliárd Ft) mellett havi 12 ezer dollár (3,3 millió Ft).