EUR: 311,48 Ft
CHF: 266,11 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Sport

IRONMAN központtá válik a BudaPart

Július 29 és 31 között immár harmadik alkalommal rendezik meg hazánkban Európa egyik legnagyobb IRONMAN sporteseményét, melyre a világ 65 országából, összesen 6400 versenyzőt várnak a szervezők. Közülük közel kétezren a kultikus IRONMAN 70.3 triatlon kihívásra érkeznek, melyen 1.9 kilométert kell úszni, 90 kilométert kerékpározni,  21.1 kilométert futni. A rendezvény helyszíne idén is a Kopaszi gát területe, a BudaPart, amely tökéletes helyszínéül szolgál a világszínvonalú verseny számára, ahol nem csak a versenyzőket, de az érdeklődőket is számos program várja.

(fotó:ironmanbudapest.hu)

A három napos sportrendezvényre tavaly is rengetegen voltak kiváncsiak (fotó:ironmanbudapest.hu)

A hatalmas sportrendezvény keretében péntektől vasárnapig gyerekek, nők és férfiak mérettethetik meg magukat a különböző versenyszámokban. Sőt, a helyszínre kilátogató érdeklődők is számos izgalmas programon vehetnek részt ingyenesen, a lelkes szurkolás mellett. A felnőttek sportolással és egészségtudatos életvitellel kapcsolatos információkat szerezhetnek szakemberek által tartott előadásokon, illetve a helyszínen található ehhez kapcsolódó kiállításon és vásáron.


A gyermekek is tökéletes hétvégi programokon vehetnek részt, hiszen a kiállítók mászó fallal, biciklis pumpapályával, felfújható futballpályával, légvárakkal és LEGO játékokkal is várják az érdeklődőket.

A legnépszerűbb erőpróba, az IRONMAN 70.3 szombat reggel rajtol a Kopaszi gátról, majd a versenyzőket a főváros legszebb részein átvezetve itt is ér véget, várhatóan a kora esti órákban. A verseny helyszínéül szolgáló Kopaszi gát tökéletes adottságokkal rendelkezik Duna-parti fekvésének köszönhetően. Amellett, hogy ez Budapest egyik legkedveltebb rekreációs területe, a jövőben hasznos funkciókkal fog bővülni, mivel a Property Market még idén nagyszabású ingatlanfejlesztésbe kezd az eddig kihasználatlan területeken. A BudaPart beruházás keretében intelligens otthonok és környezettudatos irodák épülnek majd, amelyek megfelelnek az innovatív nemzetközi trendeknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolin Sándor ezüstérmet szerzett  a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-vb zárónapján összetettben. A legjobb nyolcat felvonultató 3000 méteres szuperdöntőben a szerencse is mellészegődött, hiszen a hajrában összeakadt a két esélyesebb dél-koreai, egyikük utolsó lett, másikukat pedig kizárták.

 • Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Cristiano Ronaldo megszerezte karrierje 50. mesterhármasát a Girona ellen 6-3-ra megnyert bajnoki mérkőzésen. Ami a számokat illeti: 34-et szerzett a La Ligában, 7-et a Bajnokok Ligájában, 4-et vb-selejtezőkön, 2-öt a Király Kupában és egyet-egyet a Premier League-ben, a Klub vb-n, illetve az Eb-selejtezőkön.

 • Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.