2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb

Iskolatitkárt keres a Vass suli

Young woman sitting behind desk with thumbs up in an office, Image: 138527459, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

(Profimedia)

Iskolatitkári állásra írt ki pályázatot a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű, teljes munkaidős. A pályázat feltétele középfokú képesítés, közgazdasági érettségi, felhasználói szintű MS Office-ismeretek. A pályázat részeként csatolni kell egy fényképes szakmai önéletrajzot, a végzettséget igazoló okiratok másolatát és egy erkölcsi bizonyítványt.  A munkakör legkorábban  augusztus 29-től tölthető be. A pályázat benyújtásának határideje augusztus 15., elbírálás augusztus 24-ig. A kiírással kapcsolatosan további információt Ertelné Csák Judit intézményvezető nyújt a 06-1-282-5696-os telefonszámon. A jelentkezések benyújtásának módja elektronikus úton Ertelné Csák Judit intézményvezető részére a vass@iskola.kispest.hu e-mail-címen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.