EUR: 308,52 Ft
CHF: 285,69 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Sport

Ismét elővették! Renato Sanches nem is 18 éves?

sanches

Guy Roux, az Auxerre egykori edzője szerint hazudik a koráról a portugál válogatott, illetve a Bayern München  friss igazolása, Renato Sanches.

Az időnként szakkommentátornak is felkért Roux azt bizonygatta, hogy Sanches valójában nem 18 éves, ahogy állítja,  hanem legalább 24 vagy 25. Spanyol lapok is átvettek a hírt, majd kiderítették, hogy az  elmélet alapja az, hogy a focista nagyon szegény körülmények között született és ezért a  születési dokumentumait csak 5 évvel születése után sikerült kiállítani, mivel a szülei elváltak,  apja pedig sokáig külföldön dolgozott.

A Sport1.de német portál, azt írja, hogy ezt az állítást már rég megcáfolták, mivel ez már  akkor felvetődött, amikor Sanches a Benficát erősítette. Éppen ezért a portugál klub, orvosi  vizsgálatok alá helyezte a játékost és megerősítette, hogy a játékos annyi idős amennyinek  mondja magát.

Roux állítása azért is valószínűtlen, mert a középpályás 11 éves kora óta a Benfica utánpótlás  csapatában nevelkedett és abban az életkorban ekkora különbséget nehéz lenne elrejteni.  Renato Sanchest a Bayern München az Eb előtt vásárolta meg a Benficától 35 millió euróért.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A kispadon halt meg a kispályás focista

  A kispadon halt meg a kispályás focista

  A vidám hangulatot, az örömfocit a szomorúság és a gyász váltotta fel a Fehérvári úti kispályás labdarúgó bajnokságban. Egy héttel ezelőtt szörnyű tragédia rázta meg a sporttelepet: a Cameroon-Light csapatában futballozó, mindössze 37 éves Horváth Krisztián a mérkőzés közben lett rosszul, és hiába érkezett gyorsan a segítség, a pályán elhunyt.

 • Hamilton behúzta ötvenedik futamgyőzelmét!

  Hamilton behúzta ötvenedik futamgyőzelmét!

  A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton nyerte vasárnap a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját, így a konstruktőri bajnok Mercedes brit pilótája csökkentette hátrányát a pontversenyben.

 • A Milan lenyomta a Juventust!

  A Milan lenyomta a Juventust!

  Az AC Milan hazai pályán 1-0-ra legyőzte a címvédő és listavezető Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombati rangadóján.