2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Ismét elővették! Renato Sanches nem is 18 éves?

Guy Roux, az Auxerre egykori edzője szerint hazudik a koráról a portugál válogatott, illetve a Bayern München  friss igazolása, Renato Sanches.

Az időnként szakkommentátornak is felkért Roux azt bizonygatta, hogy Sanches valójában nem 18 éves, ahogy állítja,  hanem legalább 24 vagy 25. Spanyol lapok is átvettek a hírt, majd kiderítették, hogy az  elmélet alapja az, hogy a focista nagyon szegény körülmények között született és ezért a  születési dokumentumait csak 5 évvel születése után sikerült kiállítani, mivel a szülei elváltak,  apja pedig sokáig külföldön dolgozott.


A Sport1.de német portál, azt írja, hogy ezt az állítást már rég megcáfolták, mivel ez már  akkor felvetődött, amikor Sanches a Benficát erősítette. Éppen ezért a portugál klub, orvosi  vizsgálatok alá helyezte a játékost és megerősítette, hogy a játékos annyi idős amennyinek  mondja magát.

Roux állítása azért is valószínűtlen, mert a középpályás 11 éves kora óta a Benfica utánpótlás  csapatában nevelkedett és abban az életkorban ekkora különbséget nehéz lenne elrejteni.  Renato Sanchest a Bayern München az Eb előtt vásárolta meg a Benficától 35 millió euróért.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.