EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Külföld

Ketten meghaltak és többen megsebesültek egy utcai lövöldözésben

Lövöldözés Floridában

Legalább ketten meghaltak és további tizennégyen megsebesültek egy floridai szórakozóhely parkolójában hétfőre virradóra történt lövöldözésben – közölte a CNN amerikai hírcsatornával Jim Mulligan, a Fort Myers-i rendőrség kapitánya. Más források szerint a sebesültek száma a tizenhetet is eléri.

A lövések a Blue Bar and Grill nevű klub területéhez tartozó parkolóban, egy tinédzserek számára meghirdetett összejövetel során dördültek el. Az incidens hátteréről és az elkövető indítékáról semmit nem tudni. Az amerikai rendőrséget éjjel fél egykor értesítették a lövöldözésről.

Mulligan azt mondta, három embert őrizetbe vettek. A hatóságok közleménye szerint a Fort Myers-i rendőrség és Lee megye seriffje átfésüli a környéket, hogy felkutassa a bűncselekmény esetleges elkövetőit és lehetséges további áldozatait.

A területet néhány órával a lövöldözést követően biztonságossá nyilvánították a hatóságok. A rendőrkapitány azonban hozzátette, az érintett utcát nem nyitják meg a forgalom előtt, amíg véget nem ér a helyszínelés.

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Donald Trump egy pénteki kampányrendezvényen ismét ellenfelét, Hillary Clintont támadta, s azt hangoztatta: ha győz az elnökválasztáson, sok lehetősége lesz, hogy “utánanézzen Clintonnak”.

  • Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.