2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Kiderült, ki Volner szeretője

Továbbra sem árulja el Volner János, a Jobbik alelnöke-frakcióvezetője, hogy házassága mellett folytat-e viszonyt azzal a nővel, akivel lefotózták Pécel külterületén. A ripost.hu szerint a képeken látszó hölgy a frakció jogásza, aki 2006-ban a MIÉP–Jobbik közös képviselőjelöltje volt.

Sokadik megkeresésünkre sem kívánja tisztázni Volner János, a Jobbik újdonsült frakcióvezetője, hogyan állhat „magánéleti kapcsolatban” egy ismeretlen hölggyel, ha mindeközben minden hivatalos felületén nős, kétgyermekes családapaként tünteti fel magát.


A frakcióvezető saját közösségi oldalára az őt és szeretőjét ábrázoló felvételekre reagálva kiposztolta, hogy „a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is”.

A ripost.hu szerint a képeken látható hölgy dr. Csáki Mariann, a Jobbik-frakció jogásza, aki a 2006-os választáson képviselőjelöltként is indult. Sőt, a portál azt állítja, hogy mivel Volner szeretője és felesége is a frakcióban dolgozik, a két nő mindmáig „kerülgeti egymást”.

A Lokál viszont csupán arra volt kíváncsi, vajon ha a frakcióvezető felvállalt kapcsolatban él új szerelmével, akkor miért nem jelenti be, hogy különvált feleségétől. E-mailben elküldött kérdésünkre azonban Volner János ezúttal sem válaszolt.

A párt kiemelt fontosságúnak tartja a családok és anyák védelmét, ezért meglehetősen furcsa az is, hogy kiállnak Volner mellett, aki jelenleg közszereplőként politikai támadásként értékel minden, e témakörben felmerülő kérdést, szégyenteljes szerepet kényszerítve ezzel feleségére. A ripost.hu szerint ez a hozzáállás már sokakat felháborított a párton belül is.

volner-balczo-feleseg

Kapcsolódó Cikkek