2018. április 26., csütörtök
Ervin

Belföld

Kiderült, ki Volner szeretője

Továbbra sem árulja el Volner János, a Jobbik alelnöke-frakcióvezetője, hogy házassága mellett folytat-e viszonyt azzal a nővel, akivel lefotózták Pécel külterületén. A ripost.hu szerint a képeken látszó hölgy a frakció jogásza, aki 2006-ban a MIÉP–Jobbik közös képviselőjelöltje volt.

Sokadik megkeresésünkre sem kívánja tisztázni Volner János, a Jobbik újdonsült frakcióvezetője, hogyan állhat „magánéleti kapcsolatban” egy ismeretlen hölggyel, ha mindeközben minden hivatalos felületén nős, kétgyermekes családapaként tünteti fel magát.


A frakcióvezető saját közösségi oldalára az őt és szeretőjét ábrázoló felvételekre reagálva kiposztolta, hogy „a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is”.

A ripost.hu szerint a képeken látható hölgy dr. Csáki Mariann, a Jobbik-frakció jogásza, aki a 2006-os választáson képviselőjelöltként is indult. Sőt, a portál azt állítja, hogy mivel Volner szeretője és felesége is a frakcióban dolgozik, a két nő mindmáig „kerülgeti egymást”.

A Lokál viszont csupán arra volt kíváncsi, vajon ha a frakcióvezető felvállalt kapcsolatban él új szerelmével, akkor miért nem jelenti be, hogy különvált feleségétől. E-mailben elküldött kérdésünkre azonban Volner János ezúttal sem válaszolt.

A párt kiemelt fontosságúnak tartja a családok és anyák védelmét, ezért meglehetősen furcsa az is, hogy kiállnak Volner mellett, aki jelenleg közszereplőként politikai támadásként értékel minden, e témakörben felmerülő kérdést, szégyenteljes szerepet kényszerítve ezzel feleségére. A ripost.hu szerint ez a hozzáállás már sokakat felháborított a párton belül is.

volner-balczo-feleseg

Kapcsolódó Cikkek

 • Új járműveket szerzett be a Magyar Honvédség

  Új járműveket szerzett be a Magyar Honvédség

  További 300 új Suzuki Vitara típusú gépjárművet állított hadrendbe a Magyar Honvédség. A Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretében beszerzett autókat csütörtökön mutatták be Budapesten, a Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázisán.

 • Brutális meleg jön a hétvégén

  Brutális meleg jön a hétvégén

  Csapadék is várható, de jellemzően sok lesz a napsütés, helyenként 30 fokig is melegedhet a levegő a hosszú hétvégén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

 • Szijjártó: Minősített hazugságok gyűjteménye a brüsszeli tervezetet

  Szijjártó: Minősített hazugságok gyűjteménye a brüsszeli tervezetet

  “Minősített hazugságok gyűjteményének” nevezte a Magyarországról szóló különjelentés tervezetét Szijjártó Péter az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) csütörtöki ülésén, és kijelentette, hogy annak összeállításakor nem vették figyelembe a tényeket és a valóságot.

 • A tejfölök felének minősége megkérdőjelezhető

  A tejfölök felének minősége megkérdőjelezhető

  A 20 százalékos tejfölök majdnem felét találta élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból kifogásolhatónak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Szupermenta terméktesztje, minden vizsgált termék tejszínből és a tejföl gyártásához szükséges élő tejsavbaktériumokból készült.