EUR: 305,37 Ft
CHF: 270,90 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Kiderült, mit művel éjszakánként Bejni! Hitted volna?

Rajong Budapestért, gyönyörű városnak tartja, éppen ezért legújabb klipjében be is mutatja fővárosunk legbulisabb, éjszakai arcát Benji. A Dal-ból is ismert énekes mozgalmas másfél éven van túl, melynek gyümölcse többek között a Filteres álmok című dal és videó, amit elsők között láthat a lokal.hu közönsége.

benji2
– Sok esti légi felvétel követi, ahogy a barátokkal végig bulizzuk a várost egy nyitott tetejű hippi busszal. Többek között a buli negyed utcáin is forgattunk. Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyörű – mesélte új klipje kapcsán a lokal.hu-nak az ifjú tehetség.

benji3A vietnámi származású énekes mozgalmas időszakon van túl. Polgári nevén Le Quang Huy alig másfél éve az egyik tévés tehetségkutatóban tűnt fel; a vigaszágból a dobogó harmadik helyéig menetelt és ő lett a széria legjobb férfi előadója. Az első klipje után nevezett „A Dal 2016” Eurovíziós dalválogatóba ahol 374 pályázóból bejutva a legjobb 18-as csapatba egészen a középdöntőig menetelt. A sikeres szereplés egyben új kapukat nyitott meg előtte és számos közmédia műsorban mutathatta meg tehetségét. Az elmúlt néhány hónapban szerepelt a Duna Tv „Szerencse Szombat”, „Balatoni Nyár”, „Magyarország szeretlek” és „Maradj talpon” című műsoraiban. Az eltelt hónapok aktivitását mutatja az is, hogy Benji május elsején „New Day” címmel már egy új angol nyelvű kislemezzel jelentkezett.

– A dalválogató után nem szerettem volna sokat várni, szerettem volna új dallal jelentkezni. A New Day adott volt, hiszen korábban ezt is neveztük a Dalba. A kislemezre az eredeti változat mellé felkerült a „A Dal 2016” remixverseny győztes Victor Strada által készített remix, mely a dalt egy újabb megvilágításba helyezte – mesélte Benji, akinek Filteres álmok című dala már a negyedi kislemezen található. Most pedig itt van hozzá egy igazán friss, nyári, bulis és nagyon-nagyon fiatalos klip is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.