2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Kiderült, mit művel éjszakánként Bejni! Hitted volna?

Rajong Budapestért, gyönyörű városnak tartja, éppen ezért legújabb klipjében be is mutatja fővárosunk legbulisabb, éjszakai arcát Benji. A Dal-ból is ismert énekes mozgalmas másfél éven van túl, melynek gyümölcse többek között a Filteres álmok című dal és videó, amit elsők között láthat a lokal.hu közönsége.

benji2
– Sok esti légi felvétel követi, ahogy a barátokkal végig bulizzuk a várost egy nyitott tetejű hippi busszal. Többek között a buli negyed utcáin is forgattunk. Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyörű – mesélte új klipje kapcsán a lokal.hu-nak az ifjú tehetség.


benji3A vietnámi származású énekes mozgalmas időszakon van túl. Polgári nevén Le Quang Huy alig másfél éve az egyik tévés tehetségkutatóban tűnt fel; a vigaszágból a dobogó harmadik helyéig menetelt és ő lett a széria legjobb férfi előadója. Az első klipje után nevezett „A Dal 2016” Eurovíziós dalválogatóba ahol 374 pályázóból bejutva a legjobb 18-as csapatba egészen a középdöntőig menetelt. A sikeres szereplés egyben új kapukat nyitott meg előtte és számos közmédia műsorban mutathatta meg tehetségét. Az elmúlt néhány hónapban szerepelt a Duna Tv „Szerencse Szombat”, „Balatoni Nyár”, „Magyarország szeretlek” és „Maradj talpon” című műsoraiban. Az eltelt hónapok aktivitását mutatja az is, hogy Benji május elsején „New Day” címmel már egy új angol nyelvű kislemezzel jelentkezett.

– A dalválogató után nem szerettem volna sokat várni, szerettem volna új dallal jelentkezni. A New Day adott volt, hiszen korábban ezt is neveztük a Dalba. A kislemezre az eredeti változat mellé felkerült a „A Dal 2016” remixverseny győztes Victor Strada által készített remix, mely a dalt egy újabb megvilágításba helyezte – mesélte Benji, akinek Filteres álmok című dala már a negyedi kislemezen található. Most pedig itt van hozzá egy igazán friss, nyári, bulis és nagyon-nagyon fiatalos klip is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.