EUR: 307,05 Ft
CHF: 286,11 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Belföld

Kisemmizheti neje Volnert

Összetört és azonnal válni akar felesége Volner Jánostól – írta ripost.hu, az a portál, amelyik kirobbantotta a Jobbik-alelnök, -frakcióvezető bokorbotrányát. Ha ez valóban bekövetkezik, Volner földönfutóvá válhat, hiszen vagyonnyilatkozatuk szerint minden a feleség nevén van.

A portál állítása elgondolkodtató, hiszen miután a ripost.hu-n fotók jelentek meg, amelyeken a Jobbik frakcióvezetője egy ismeretlen hölggyel időzik, a párt közleményt adott ki, amely szerint a képeken látható nővel „Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban áll”. Ez felveti a kérdést, vajon miért most tört össze a politikus felesége, ha egy régóta felvállalt kapcsolatról van szó.

Ugyanakkor a pestisracok.hu rámutat: ha a válás megtörténik, Volner János nem sok mindent vihet magával ebből a házasságból, hiszen vagyonnyilatkozata szerint csupán egy 2013-ban vásárolt Hyundai személygépkocsival, 11 ezer 500 euró (3,5 millió forint) megtakarítással és egy kft.-tagsággal bír. A képviselő tiszteletdíja egyébként havi bruttó 997 ezer forint. Ezzel ellentétben felesége nevén van a család otthonául szolgáló csemői családi ház, egy XI. kerületi üdülő, két zalatárnoki szőlő-gyümölcsös, két szentkozmadombjai beépítetlen telek és egy pusztaedericsi szántó.

Az ingatlanok jelentős többsége a vagyonnyilatkozat szerint 2011 második felében került a feleség tulajdonába, éppen azután, hogy Volner a 2010-es választásokon bekerült a parlamentbe. Amennyiben a politika első vonalába lépő Volner ily módon kívánta vagyonát bagatellizálni, lehet, hogy hatalmas öngólt rúgott azzal, hogy kellemetlen helyzetbe hozta feleségét, mivel a vérig sértett asszony a jelenlegi családjogi törvények szerint előnyösebb pozícióban érezheti magát egy esetleges vagyonmegosztás esetén.

A sértettség ráadásul teljesen jogos is, ha igaz a ripost.hu másik állítása, miszerint Volner új kapcsolata a Jobbik frakciójának jogásza, vagyis egy olyan hölgy, akivel a Jobbik-alelnök felesége – aki szintén a frakció körül tevékenykedik – nap mint nap találkozik.

Budapest, 2015. október 20. Volner János jobbikos képviselő felszólal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) működéséről szóló törvény módosításáról szóló javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 20-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2015. október 20.
Volner János jobbikos képviselő felszólal a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) működéséről szóló törvény módosításáról szóló javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 20-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest az ötödik legolcsóbb európai úticél

  Budapest az ötödik legolcsóbb európai úticél

  Ötödik lett fővárosunk azon a listán, amely 2017 legolcsóbb európai úticéljait szedte össze. Az úgynevezett Daily Backpaper Index szerint egy turista átlagosan napi mintegy 26 dollárért töltheti az idejét Budapesten.

 • Vona Gábor nem tiltaná a mecseteket

  Vona Gábor nem tiltaná a mecseteket

  A radikális szellemiségű Jobbikosok talán még a székről is lefordultak, amikor hétfő este Vona Gábor azt találta mondani az RTL-Klub Magyarul Balóval című műsorában…

 • Bosszút álltak az újságírón?

  Bosszút álltak az újságírón?

  Megdöbbentő támadás áldozata lett Jurák Kata, a PestiSrácok.hu hírportál oknyomozó újságírója. Szentendrén élő kolléganőnk kedd reggel iskolába indult két gyermekével, és menet közben arra lett figyelmes, hogy az autó furcsán viselkedik.