EUR: 307,90 Ft
CHF: 289,44 Ft
2017. február 24., péntek
Mátyás

Egyéb Tatabánya

Kiss Ádám a nagyvilágban Tatabányán

14_kiss_adam_01A humoré volt a főszerep szerdán a Vértes Agorájában. Kiss Ádám érkezett városunkba önálló estjével. A Kiss Ádám a nagyvilágban – 80 perc alatt a Föld körül egy körutazás, amelyben a humorista górcső alá veszi a környező városokat, kontinenseket és tapasztalatairól mesél a közönségnek.

– 95 perc tömény humor, ez az, amit a közönség aznap kapott. Van egy elég erős vezérfonal, az utazás, amire a sztori fel van fűzve, 11 országban vagyunk másfél óra alatt és még útlevelet sem kell hozni – mondta Kiss Ádám. Az idei foci-Eb, Lagzi Lajcsi… ezen az estén többek között ezeket a kitérőket tette meg.

14_kiss_adam_02A dumagép 2014 óta járja önálló estjével az országot, és mindig hozzátesz, elvesz az előadásból, menet közben alakít rajta. Ezért elmondható, hogy sokkal összetettebb, komplexebb feladat, mint egy félórás Showder Klub. Nemrég apuka lett, és köztudott, hogy a gyermekek azért generálnak vicces helyzeteket. Kiss Ádám kislánya azonban háromhetes, így csak említésként szerepel a műsorban. A vicces oldalát még nem látja, hiszen annyira mélyen benne van ebben az érzésben, hogy humorista szempontból még nem tudott „kizummolni” az apukából.

Ádám a jövőt tekintve is tele van ötletekkel, tervekkel: kisfilmeket forgat, sorozatokat készít, vannak vállalkozásai, tehát próbál több lábon állni, a fő vonal a humor. Már 12 éve van a pályán és reméli, hogy még legalább ugyanennyit foglalkozhat azzal, amit szeret.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb három gyógyszertárat záratott be az OGYÉI

  Újabb három gyógyszertárat záratott be az OGYÉI

  Újabb három gyógyszertárat záratott be az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, felfüggesztve a Szent Hildegárd gyógyszertár és a hozzá tartozó két fiókgyógyszertár kereskedelmi engedélyét.

 • Néhány héten belül új kormánya lehet Macedóniának

  Néhány héten belül új kormánya lehet Macedóniának

  Néhány héten belül új kormánya lehet Macedóniának, az ellenzéki, balközép Macedóniai Szociáldemokrata Szövetségnek (SDSM) ugyanis szkopjei sajtójelentések szerint sikerült megegyeznie az albán kisebbségi Demokratikus Unió az Integrációért (DUI) párttal, így meglehet a szükséges többségük a parlamentben.

 • Olimpia 2024: a kormány lezártnak tekinti az ügyet

  Olimpia 2024: a kormány lezártnak tekinti az ügyet

  A kormány lezártnak tekinti az olimpiarendezés ügyét, egyben felkérte Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, tájékoztasson arról, hogy az olimpiához kapcsolódó beruházások előkészítése milyen szakaszban van.