2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Kórházba vitték Hujber Ferencet!

Információink szerint csütörtök éjjel rosszul lett a színész, akit kórházba szállítottak.

Állapotáról hivatalosan egyelőre nem mondanak semmit, egy kórházi forrásból azonban úgy tudjuk, nem sokkal beszállítása után saját felelősségére elhagyta az intézményt. Arról, hogy a színész még mindig a kórházban van-e, ellentmondó hírek vannak, míg az egyik forrásunk azt állítja, hogy Hujber eljött a kórházból, addig egy másik informátor azt mondta, ezt az egészet csak azért találták ki, hogy senki ne zaklassa őt.


Megkerestük a színész édesapját és feleségét is, akik nem cáfolták értesülésünket, de egyelőre nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

A helyszínen tartózkodó kollégánk több rendőrt is látott a kórház bejáratánál. A kórház egyik dolgozója megerősítette: a rendőrök Hujber Ferenc miatt vannak a helyszínen.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Mint arról már beszámoltunk Hujber Ferencnek már voltak egészségügyik problémái.

Sosem titkolta, hogy korábban alkoholista volt, a Lokálnak vallott erről a problémáiról is.

Emiatt még egy kapszulát is beültettek a testébe, ami segített abban, hogy ne nyúljon a pohár után.

A Valami Amerika sztárja mindig is zaklatott életéről volt híres. A kétgyermekes színész 2015-ben egy egészen rendhagyó, Negyvenen vagyok – One-man-show-val állt színpadra. Hujber Ferenc ebben az időszakban mesélt arról is, hogy néha képtelen uralkodni dühkitörésein.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna az elsők között volt, aki gratulált a Testről és lélekről című film készítőinek, miután kiderült az Oscar-díjat megítélő bizottság a legjobb öt külföldi film közé választotta Enyedi Ildikó művét.

 • Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Kihirdették a 90. Oscar-díj átadó jelöltjeit. Az esemény idén is különösen kedves lesz a magyar nézők számára, mivel Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriájában.

 • Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Kihirdették a 2017-es év legpocsékabbnak tartott színészi alakításait “elismerő” Arany Málna-díj jelöltjeit. A nomináltak között olyan korábbi Oscar favoritok is helyet kaptak, mint Jennifer Lawrence, Anthony Hopkins és Susan Sarandon.