EUR: 304,72 Ft
CHF: 270,92 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Kórházba vitték Hujber Ferencet!

Információink szerint csütörtök éjjel rosszul lett a színész, akit kórházba szállítottak.

Állapotáról hivatalosan egyelőre nem mondanak semmit, egy kórházi forrásból azonban úgy tudjuk, nem sokkal beszállítása után saját felelősségére elhagyta az intézményt. Arról, hogy a színész még mindig a kórházban van-e, ellentmondó hírek vannak, míg az egyik forrásunk azt állítja, hogy Hujber eljött a kórházból, addig egy másik informátor azt mondta, ezt az egészet csak azért találták ki, hogy senki ne zaklassa őt.

Megkerestük a színész édesapját és feleségét is, akik nem cáfolták értesülésünket, de egyelőre nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

A helyszínen tartózkodó kollégánk több rendőrt is látott a kórház bejáratánál. A kórház egyik dolgozója megerősítette: a rendőrök Hujber Ferenc miatt vannak a helyszínen.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Mint arról már beszámoltunk Hujber Ferencnek már voltak egészségügyik problémái.

Sosem titkolta, hogy korábban alkoholista volt, a Lokálnak vallott erről a problémáiról is.

Emiatt még egy kapszulát is beültettek a testébe, ami segített abban, hogy ne nyúljon a pohár után.

A Valami Amerika sztárja mindig is zaklatott életéről volt híres. A kétgyermekes színész 2015-ben egy egészen rendhagyó, Negyvenen vagyok – One-man-show-val állt színpadra. Hujber Ferenc ebben az időszakban mesélt arról is, hogy néha képtelen uralkodni dühkitörésein.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

    Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

    Befejezi pénteken polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

  • 24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

    24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

    Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Ez alkalomra az első fordulóról továbbjutott 24 versenyző volt hivatalos, akik több körben is a zsűri elé álltak.