EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,25 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Kórházba vitték Hujber Ferencet!

Információink szerint csütörtök éjjel rosszul lett a színész, akit kórházba szállítottak.

Állapotáról hivatalosan egyelőre nem mondanak semmit, egy kórházi forrásból azonban úgy tudjuk, nem sokkal beszállítása után saját felelősségére elhagyta az intézményt. Arról, hogy a színész még mindig a kórházban van-e, ellentmondó hírek vannak, míg az egyik forrásunk azt állítja, hogy Hujber eljött a kórházból, addig egy másik informátor azt mondta, ezt az egészet csak azért találták ki, hogy senki ne zaklassa őt.

Megkerestük a színész édesapját és feleségét is, akik nem cáfolták értesülésünket, de egyelőre nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

A helyszínen tartózkodó kollégánk több rendőrt is látott a kórház bejáratánál. A kórház egyik dolgozója megerősítette: a rendőrök Hujber Ferenc miatt vannak a helyszínen.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Mint arról már beszámoltunk Hujber Ferencnek már voltak egészségügyik problémái.

Sosem titkolta, hogy korábban alkoholista volt, a Lokálnak vallott erről a problémáiról is.

Emiatt még egy kapszulát is beültettek a testébe, ami segített abban, hogy ne nyúljon a pohár után.

A Valami Amerika sztárja mindig is zaklatott életéről volt híres. A kétgyermekes színész 2015-ben egy egészen rendhagyó, Negyvenen vagyok – One-man-show-val állt színpadra. Hujber Ferenc ebben az időszakban mesélt arról is, hogy néha képtelen uralkodni dühkitörésein.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.