EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,12 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Kozso: Szenvedélyes fickó vagyok az ágyban

Kozsót eddig leginkább a romantikus, érzelmes oldaláról oldaláról ismerhettük meg, nemrég még azt is bevallotta: már nem szégyelli, hogy a szamurájszemüveg mögül néha kicsordulnak a könnyei. A Lokálnak most egy másik, vadabb oldaláról is mesélt. 

Kozso – miután túltette magát kedvesével, Keirával való szakításán – lapunknak máris arról mesélt, hogy nyitott egy új szerelemre, sőt utál tétovázni. neki első látásra kell a tűz, a szenvedély – Utálom, amikor hetekig, hónapokig kell ismerkedni valakivel, abban én sosem voltam partner. Ott sehol a tűz, ami nekem rögtön kell. Meglátom a nőt, tetszik nekem, én is neki, attól a másodperctől pedig működik a dolog. Lehet, hogy fél óra telik el, lehet, hogy öt óra, és már szeretkezünk is, ha úgy alakul. Szeretem, amikor nem kell magyarázni semmit, csak megkívánom, azt mondom neki gyere, bébi – és ez kölcsönös, tárulkozott ki a Lokálnak az énekes, aki leszögezte, mindez nem egyéjszakás kalandokat jelent. Szomorú szamuráj most a közösségi oldalán izzította be a csajozást. Mindig jól működtek a kapcsolataim, de ha egyedül voltam – ami nagyon ritkán volt –, akkor persze randevúzgattam. Minél több nőt akartam megismerni, és ez nem egyenlő azzal, hogy le is akartam mindet fektetni. Egyből érzem, ha meg akarom csókolni a nőt, és ezt ő is érzi. Én egy igazi, érzelmes és tüzes nővel alkotok egészet. De az, hogy nem várunk, és megéljük az első pillanatot is, nem azt jelenti, hogy csak akkor egyszer találkozunk. Tízszer, hússzor, százszor akarok vele szeretkezni, és egyszer csak azon kapjuk majd magunkat, hogy évek teltek el. Egy jó pillanatban, szavak nélkül is képes találkozni két lélek. Nem beszélünk mellé, csak ugyanazt akarjuk, mindegy, hogy kirándulásról vagy moziról van-e szó. Na, ez az, ami tetszik nekem – mesélte a szerelemre vágyó Kozso, aki tudja, mik egy jó pasi erényei. – Kódolva van bennem a nők iránti figyelmesség, a nőkkel való kedvesség, ami a legtöbb férfiban nincs meg. Igazi vagány csávónak tartom magam, aki néha normális, néha abnormális, de van stílusa és dumája. Az ágyban pedig szenvedélyes fickó vagyok. Sőt, ha kell, vad, mint az állat – nevetett fel Kozso.


Kozsó magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. 2016.06.17 ( Fotó: Csudai Sándor )

Kozso aztán tudja, mi kell nőknek ( Fotó: Csudai Sándor )


Változott a személyisége
Épp egy hónapja vallott a Lokálnak Kozso, hogy az agyvérzését követő életmentő műtét után teljesen megváltozott a személyisége. – A betegségem teljesen törölte a fejemből a magyart és az angolt is. Az agyamban hiába állt össze, amit mondani akarok, mégsem úgy jött ki, ahogyan szerettem volna. Mindent újra kellett egyszer csak rádöbbentem, hogy gyönyörűen beszélgetek ezen a nyelven – mesélte lapunknak Kozso.

Kozsó magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. 2016.06.17 ( Fotó: Csudai Sándor )

Kozsó magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer. 2016.06.17 ( Fotó: Csudai Sándor )

kozso_motor

Kapcsolódó Cikkek

 • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

  A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.