EUR: 307,68 Ft
CHF: 282,45 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Kylie Minogue férjhez ment?

Kylie Minogue énekesnő és 20 évvel fiatalabb kedvese egyes lapok szerint már a nászútjukat ünneplik, mások viszont arról írnak, hogy csupán a közelgő esküvőjükre pihennek rá Görögországban. Hogy valóban megtartották-e már a ceremóniát, egyelőre még csak találgatják, ám az biztos, hogy Kylie Minogue és Joshua Sasse úgy viselkednek a tengerparton, mint két tini. – Még sosem láttam ennyire boldognak Kyliet. Azt gondolom, hogy Joshuában mindent megtalált, amit eddig egy férfiban keresett. Teljesen kivirult és nyoma sincs az elmúlt évek nyomasztó gondjainak – mondta a Daily Mailnek az énekesnő egy közeli ismerőse még hetekkel azelőtt, hogy a titkos esküvőről szóló hírek felröppentek volna.

Fotó: Daily Mail Celebrity twitter

Fotó: Daily Mail Celebrity twitter

Fotó: Daily Mail Celebrity twitter

Fotó: Daily Mail Celebrity twitter

Joshua Sasse and Kylie Minogue at 'Absolutely Fabulous: The Movie' world film premiere, London, UK, Image: 292765063, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

Joshua Sasse and Kylie Minogue at ‘Absolutely Fabulous: The Movie’ world film premiere, London, UK, Image: 292765063, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS – Fee Payable Upon Reproduction – For queries contact Photoshot – sales@photoshot.com London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos beteg. Az orvosok azt állították, hogy áttétes rákja van, a kivizsgálások alkalmával azonban eddig nem találtak semmit.

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?