2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Külföld

Lefejezett holttestekkel orgiázott a bérgyilkosnő

/Fotó: Facebook

Juana „La Peque” (a Kicsike) /Fotó: Facebook

Juana „La Peque” (a Kicsike), a mexikói Zetas drogkartell egykori bérgyilkosa megdöbbentő részleteket árult el egy helyi hírportálnak életének azon periódusáról, amikor még minden lépését erőszak és holttestestek tucatjai tarkítottak.

– Már kislány koromban is szófogadatlan, lázadó gyerek voltam, hamar belecsúsztam a drog- és alkoholfüggőség zord világába – mondta Juana, aki később szexmunkásként kereste kenyerét.


Miután 15 éves korában teherbe esett egy nála 20 évvel idősebb férfitól, kénytelen volt szüneteltetni a szexipart. Ezt követően napi nyolc órában „halenco”, azaz a mexikói drogkartell őrszeme lett. A feladata mindössze annyi volt, hogy a számára kijelölt helyszíneken a gyanús rendőri vagy katonai mozgásokat figyelje, majd ezekre figyelmeztesse a szervezet tagjait. Ha hibázott, nagyon durván megbüntették. Volt olyan, hogy egy hétre kikötözték egy fához, és szinte a végelgyengülésig éheztették.

– A kivégzések már-már napi rutinnak számítottak itt. A legmegrázóbb talán az volt, amikor egy férfi fejét szabályosan szétloccsantották előttem egy buzogánnyal. Az egész testem beborította a vére. Szomorú voltam és féltem – emlékezett vissza Juana. Hozzátette, hogy soha nem akart olyan lenni, mint a szervezet többi tagja.


Az idő elteltével ez azonban megváltozott. A Kicsike egyre keményebbé vált. Nem csak hogy megszokta a vér látványát, amitől korábban egyenesen irtózott, hanem egyenesen a megszállottja lett.

– Ha megöltem valakit, teljes extázisba estem a kiömlő vér látványától, amit szó szerint magamra dörzsöltem, de volt, hogy még bele is ittam, amikor még meleg volt. Egyszerűen imádtam! – emlékezett vissza a lány, aki “pályafutásának” vége felé már levágott fejekkel és más testrészekkel próbált örömet okozni magának.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Erősödtek az ausztrál-magyar kapcsolatok, és ennek üteme a következő időszakban tovább gyorsulhat – összegezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Steven Ciobo, Ausztrália kereskedelemért, turizmusért és beruházásokért felelős miniszterével folytatott találkozóján.

 • Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet legalább tíz merényletkísérletét sikerült meghiúsítani az elmúlt hónapokban Libanonban köszönhetően azoknak az információknak, amelyekhez a hatóságok a terrorszervezet egyik őrizetbe vett, majd beépített ügynökként alkalmazott tagja révén jutottak – közölte pénteken a libanoni belügyminiszter.

 • Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton.