EUR: 307,65 Ft
CHF: 282,08 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb

Legendákkal Legendákról

Neked kik a példaképeid? Iggy Pop? Manu Chao? Ha igen akkor Palányi Mátéval mozogsz egy pályán, A Bohemian Betyars oszlopos tagjával, aki tegnap a műsorvezetés kihívásaival birkózott meg az Én vagyok itt társ-műsorvezetőjeként, pille könnyedén.

A tegnapi adás vendége volt a Hiperkarma együttes is, debütált a Délibáb című  videóklip, az A38-stúdióban pedig meghívott vendégként látogatott el Bérczesi Róbert és Hámori Benedek.

Inkább a klasszikusabb punk vonalat kedveled? A legendákról szóló műsort nehezen lehetett volna összeállítani a Republic zenekar nélkül, az Akváriumnál Boros Csaba jelentkezett be és mesélt a bandáról, valamint elárulta, hogy Cipő milyen habitussal vett részt a koncertek utáni bulikban.

Upor Andrással interjú élőben? A napokban gondolkoztál Cseh Tamásról és Bereményi Gézáról? Alig hiszed, hogy ennyi magyar zenész belefér egy műsorba? Hiszed, ha látod?

Itt leellenőrizheted:

http://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2016-07-20-i-adas/

Aggódsz a magyar zenei kínálatért? Én vagyok itt, és te hol vagy?

Ha inkább követnéd élőben a műsort este kilenckor a Petőfi Tv előtt megteheted. Tudod, ott ahol nappal a gyerekek a főnökök M2, este kilenctől te vagy az úr.

Kövesd élőben a magyar zenei nagyszínpad ácsolását, a Petőfi Tv-n.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.