EUR: 307,74 Ft
CHF: 266,48 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Extra

Lindsay Lohant állítólag fojtogatta a párja

Lindsay Lohant a napokban a rendőrök mentették meg saját házának ajtajában, amikor a színésznő épp menekült milliomos vőlegénye, Egor Tarabasov elől. Lohan szerint a férfi fojtogatta és megalázta őt, az életére tört, sőt megpróbálta megölni. Londoni házában a színésznő állítólag segítséget kérve torkaszakadtából üvöltözött, mire a szomszédok riasztották a zsarukat. – Mindenki meg fogja tudni, takarodj az otthonomból – üvöltötte Lohan lakása erkélyéről. A perpatvar azért robbant ki, mert Lindsay rájött, hogy Egor orosz prostikkal csalta őt. A pár egyébként hetekkel ezelőtt még vígan nyaralt, és szerelmes fotók jelentek meg róluk.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Ilyen idilli képek készültek róluk a hetekben Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Szerelmes ölelés a motoron, látszólag minden rendben van Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a francia mozi nagyasszonya

    Meghalt a francia mozi nagyasszonya

    100 éves korában elhunyt Danielle Darrieux. Az utóbbi időben sokat gyengélkedő francia származású világsztár 140 filmben és számtalan színházi produkcióban játszott élete során, többek között a Nagy Sándor, a hódító, Napóleon és a 8 nő című filmekben.

  • Meghalt Gord Downie

    Meghalt Gord Downie

    Meghalt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes énekese, dalszerzője, aki a kanadai nemzeti identitás kitörölhetetlen részévé vált a kisvárosokról, a kanadai irodalomról és a jégkorongról írt dalaival.