2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Lindsay Lohant állítólag fojtogatta a párja

Lindsay Lohant a napokban a rendőrök mentették meg saját házának ajtajában, amikor a színésznő épp menekült milliomos vőlegénye, Egor Tarabasov elől. Lohan szerint a férfi fojtogatta és megalázta őt, az életére tört, sőt megpróbálta megölni. Londoni házában a színésznő állítólag segítséget kérve torkaszakadtából üvöltözött, mire a szomszédok riasztották a zsarukat. – Mindenki meg fogja tudni, takarodj az otthonomból – üvöltötte Lohan lakása erkélyéről. A perpatvar azért robbant ki, mert Lindsay rájött, hogy Egor orosz prostikkal csalta őt. A pár egyébként hetekkel ezelőtt még vígan nyaralt, és szerelmes fotók jelentek meg róluk.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Ilyen idilli képek készültek róluk a hetekben Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Szerelmes ölelés a motoron, látszólag minden rendben van Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.