EUR: 309,77 Ft
CHF: 288,71 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Külföld

Lövöldözés egy német bevásárlóközpontban, sok halott

Viernheim, 2016. június 23.
Rendőrségi kommandósok egy mozi előtt 2016. június 23-án, miután odabent egy fegyveres férfi lövéseket adott le, túszokat ejtett és elbarikádozta magát a németországi Viernheimban. A kommandósok később megrohanták a helyiséget és agyonlőtték a túszejtőt. A túszok közül többen megsérültek a rendőrség által bevetett könnygáztól. (MTI/EPA/Boris Roessler)

Lövések dördültek egy bevásárlóközpontban péntek délután Münchenben – jelentette szemtanúk beszámolója alapján a Bayerische Rundfunkra hivatkozva a Süddeutsche Zeitung című napilap weboldala.

Több halálos áldozata is van a lövöldözésnek – jelentette a Süddeutche Zeitung című helyi lap weboldala.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Oroszlán sebesített meg két embert

  Oroszlán sebesített meg két embert

  Oroszlán támadott meg és sebesített meg súlyosan két embert Japánban, akik egy olyan cégnél dolgoznak, amely a szórakoztatóipar számára biztosít állatokat.

 • Gambia volt elnöke államkasszát robbantott

  Gambia volt elnöke államkasszát robbantott

  Gambia leváltott elnöke, Yahya Jammeh szombat este az államkassza tartalmával, a központi bankból elvett legalább 500 millió dollárral távozott külföldre, közölte Mai Fatty, az új elnök kormányzó koalíciójának egyik tagja – írta hétfőn a dpa hírügynökség.

 • Izland legrejtélyesebb gyilkossága!

  Izland legrejtélyesebb gyilkossága!

  Nyolc napja rejtélyes körülmények között veszett nyoma annak a 20 éves izlandi lánynak, aki után 725 önkéntes kutatott a parti őrség segítségével.