2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XVII.kerület

Mágikus ünnep

Látványos show-műsorral ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Magic Dance Mozgásművészeti Stúdió a Vigyázó Sándor Művelődési Házban szombaton. A stúdió diákjai harmincnál is több táncprodukcióval készültek, amelyeket Gombosné Berecki Ildikó és Gombos Tibor András rendezett.

Az elmúlt negyed évszázad produkcióiból is vetíttek, valamint a kupákból, érmekből, régi fellépőruhákból nyílt kiállítást is megtekinthették az érdeklődők.

Nagyszabású show-műsor, közel 34 különböző táncprodukció színes jelmezekben, látványos díszlet és fénytechnika kíséretében (Fotó: Keresztesi Balázs)

Nagyszabású show-műsor, közel 34 különböző táncprodukció színes jelmezekben, látványos díszlet és fénytechnika kíséretében
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.