EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVII.kerület

Mágikus ünnep

Látványos show-műsorral ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Magic Dance Mozgásművészeti Stúdió a Vigyázó Sándor Művelődési Házban szombaton. A stúdió diákjai harmincnál is több táncprodukcióval készültek, amelyeket Gombosné Berecki Ildikó és Gombos Tibor András rendezett.

Az elmúlt negyed évszázad produkcióiból is vetíttek, valamint a kupákból, érmekből, régi fellépőruhákból nyílt kiállítást is megtekinthették az érdeklődők.

Nagyszabású show-műsor, közel 34 különböző táncprodukció színes jelmezekben, látványos díszlet és fénytechnika kíséretében (Fotó: Keresztesi Balázs)

Nagyszabású show-műsor, közel 34 különböző táncprodukció színes jelmezekben, látványos díszlet és fénytechnika kíséretében
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.