EUR: 312,26 Ft
CHF: 261,51 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Magyar kommentelők estek az ájult lányokat hátrahagyó zenészeknek

Bár a DVBBS formáció tagjai közleményükben tagadták, hogy bármi közük lenne az öltözőjükben ájultan talált lányokhoz, közösségi oldalukat elárasztották a magyar hozzászólások. – Na ide már nem jöttök többet. Legalábbis koncertezni biztos nem… rohadékok – olvasható egy vélemény a finomabbak közül. Mint arról a Lokál beszámolt, a hétvégén a Balaton Soundon bukkantak két ájult fiatal lányra a kanadai testvérpár öltözőjében, de sajtóértesülések szerint egy harmadik lány is elájult a mosdóban. A Tények keddi adásából kiderült, az egyik ájult fiatal az MTVA műsorvezetője, Bényi Ildikó 18 éves lánya volt. – A lányomat annyira megviselte az esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még erről beszélni – mondta a Tv2 műsorában Ildikó. – Gondolom, most mindenki számára érthető, hogy egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a hatóságokkal és mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön – tette hozzá a műsorvezető, aki mindenben támogatja a lányát.

 

DVBBS Balaton Sound Fotó: Csudai Sándor

DVBBS Balaton Sound Fotó: Csudai Sándor

Budapest, 2013. június 7. Asbóth József és Bényi Ildikó műsorvezetők a Duna Televízió Kívánságkosár című műsorának felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Bényi Ildikó
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.