2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb

Magyar meccsnek köszönhető a Tippmix-rekord!

Igazi rekord! A Magyarország–Belgium mérkőzésre több mint egymillió fogadás érkezett a Tippmixen. A korábbi rekordot szintén a magyar válogatott tartotta: a Portugália elleni meccsre összesen 938 099 darab futott be a kiegészítő fogadásokkal együtt. A belgák elleni pontos végeredményt (0-4) 243-an találták el, a tippek 42 százaléka a magyarok győzelmére érkezett, 32 százaléka döntetlenre, 26 százaléka Belgium sikerére. A TippmixPrón egy szerencsés ezerforintos téttel az Eb-nyolcaddöntők mindegyikét ügyesen megtippelte, így 186 ezret nyert.

Toulouse, 2016. június 26. Dzsudzsák Balázs a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Magyarország - Belgium mérkőzés végén a toulouse-i Municipal Stadionban 2016. június 26-án. A magyar válogatott 4-0-ra kikapott Belgiumtól, így kiesett. MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák Balázs szomorú volt, de mi büszkék voltunk a csapatra!
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.