EUR: 308,96 Ft
CHF: 288,43 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Már megint mi történik Hujber Ferivel?

Ahogy arról a Lokál pénteken beszámolt, Hujber Ferenc csütörtök éjjel kórházba került, ahonnan másnap saját felelősségére távozott. Szomszédai is aggódtak a színészért, aki saját maga hívta ki a mentőket.
– Igen, hallottuk, hogy mentő járt itt csütörtök éjjel, de másnap láttuk, hogy Feri már a szemben lakóval beszélget, úgyhogy megnyugodtunk. Úgy tűnik, szerencsére nem volt komoly – mesélte a Lokálnak vasárnap délután az egyik ott lakó barátja, aki azt is hozzátette, a szomszédok nem sokat látnak a színészből, sem a családjából.
– Rendes emberek, de itt mi csak annyit veszünk észre, hogy Feri általában motorra pattan, és jön-megy, a felesége, Cinthya pedig autóval jár-kel. De ma még nem láttunk mozgást náluk – mutatott a szomszéd egy csinos faházra pár méterrel odébb, a domb tetején.
A kétemeletes családi ház redőnyei mind le voltak eresztve, amikor munkatársaink vasárnap délután arra jártak, de a színész robogója a kertben, míg Cinthya kocsija kicsit messzebb, az utca aljában parkolt. Valószínű tehát, hogy a család otthon volt, annál is inkább, mivel Hujber a kórházba kerülése után lemondta színházi fellépését.
– A héten háromszor is jártam Pécsen, de a szombati előadáson nem leszek ott – mondta a Lokálnak a színész, akiért péntek óta ismét egy fél ország aggódik, hiszen a történtek és a felsorolt vizsgálatok után egész biztosan pihenésre szorul. – Igen, kórházban voltam. Este hívtam a mentőket, akik hihetetlenül kedvesek voltak velem, és bent teljes kivizsgáláson estem át. Mindent megnéztek, CT, MR, teljes laborvizsgálat is volt. Majd amikor úgy éreztem, jól vagyok, senkinek semmit nem akartam mondani, egyszerűen elhagytam az épületet – mondta a Valami Amerika sztárja, akiről köztudott, hogy egészségi problémákkal küzdött, és csak reméljük, hogy korábbi alkohol- vagy idegrendszeri gondjaival nem függ össze a mostani eset.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.