EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XVI.kerület

Mátyásföldi sikerek Tbilisziben

16ker_ikarus

Öt Ikaruszos versenyző lehetett ott az ifi Eb-n

Nagyon jól szerepeltek az Ikarus BSE atlétái az első Ifjúsági Európa-bajnokságon Grúzia fővárosában, Tbilisziben, ugyanazon a helyszínen, ahol tavaly az Európai Ifjúsági Olimpiai Játékokat rendezték. A mieink közül Szatló Nóra súlylökésben bejutott a döntőbe, ahol végül a tizenkettedik helyet sikerült megszereznie. Bak Bálint 110 méteres gáton elsőre egyéni csúcsot futott, ám az elődöntőből már nem sikerült továbbjutnia. Szintén nem került a fináléba Jeremiás Donát a 400 méteres gátfutásban. Kovács László súlylökő a saját csoportjában az előkelő  hatodik, összesítésben a tizenötödik helyet szerezte meg. Talán csak Nagy Dániel lehet kissé elégedetlen, igaz, ő betegséggel küszködve vállalta a versenyzést a 2000 méteres akadályfutásban, de így nem tudta megmutatni egyébként remek idei formáját.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.