EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XVI.kerület

Mátyásföldi sikerek Tbilisziben

16ker_ikarus

Öt Ikaruszos versenyző lehetett ott az ifi Eb-n

Nagyon jól szerepeltek az Ikarus BSE atlétái az első Ifjúsági Európa-bajnokságon Grúzia fővárosában, Tbilisziben, ugyanazon a helyszínen, ahol tavaly az Európai Ifjúsági Olimpiai Játékokat rendezték. A mieink közül Szatló Nóra súlylökésben bejutott a döntőbe, ahol végül a tizenkettedik helyet sikerült megszereznie. Bak Bálint 110 méteres gáton elsőre egyéni csúcsot futott, ám az elődöntőből már nem sikerült továbbjutnia. Szintén nem került a fináléba Jeremiás Donát a 400 méteres gátfutásban. Kovács László súlylökő a saját csoportjában az előkelő  hatodik, összesítésben a tizenötödik helyet szerezte meg. Talán csak Nagy Dániel lehet kissé elégedetlen, igaz, ő betegséggel küszködve vállalta a versenyzést a 2000 méteres akadályfutásban, de így nem tudta megmutatni egyébként remek idei formáját.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.