EUR: 305,15 Ft
CHF: 268,72 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Meghalt a Superman szerelmét elsőként alakító színésznő

Kilencvenöt éves korában meghalt Noel Neill amerikai színésznő, aki elsőként öltötte magára a mozivásznon Superman szerelme, Lois Lane szerepét.

Neill életrajzírója, Larry Ward az AP amerikai hírügynökségnek elmondta, hogy a színésznő hosszú betegséget követően vasárnap halt meg az arizonai Tucsonban lévő otthonában.

Neill a Columbia stúdió 1948-as Superman című 15 részes, fekete-fehér mozis sorozatában öltötte magára először a Daily Planet újságírójának szerepét. Később George Reeves oldalán tűnt fel ismét Lois Lane-ként az 1950-es években vetített Adventures of Superman című televíziós sorozatban.

A színésznő később sem távolodott el a szuperhős világától: ő játszotta Lois Lane édesanyját az 1978-as Superman-filmben és a 2006-os Superman visszatér című moziban is feltűnt.

Az Illinois állambeli Metropolisban 2010-ben avattak fel egy Lois Lane-szobrot, amelyet Neillről mintáztak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.