2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Megható! Így búcsúztatják Aigner Szilárdot

Az elhunyt meteorológus számára legkedveltebb helyén, a budakalászi Duna parton vesz végső búcsút Aigner Szilárdtól a családja.

Magyarország legkedveltebb időjósa június 6-án, egy nappal 70. születésnapja után hunyt el.

Kollégái és szerettei most az Eumet.hu oldalán tudatták, hogy július 18-án este 7 órakor egy csendes, meghitt, zenés megemlékezéssel köszönnek el a meteorológustól. A szertartáson neves zenészek közreműködésével csendülnek majd fel Aigner Szilárd kedvenc zeneműi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.