EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 25., vasárnap
Vilmos

Egyéb Tatabánya

Mézeskalácsot díszítettek a táborozók

14_szoszmotolo_tabor_01Gyermekzsivajtól volt hangos a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon. Az intézményben közel harminc gyermek táborozott hétfőtől péntekig napközis rendszerben, reggel nyolctól délután négy óráig. A 7–13 éves gyerekek leginkább kézműves tevékenységeket folytattak, azonban a hetet kirándulások is színesítették.

– Az intézményben rendezett napközis Szöszmötölő táborban 28 gyermek ismerkedett a különféle kézműves tevékenységekkel – mondta el Bankóné Völgyesi Krisztina táborvezető. – A papír alapanyagok feldolgozásától a batikolásig sok dolgot kipróbáltak a gyerekek az itt töltött öt nap alatt.

A gyermekek a táborban végzett tevékenységek során fejleszthették kézügyességüket és kreativitásukat.

– Sokat kézműveskedtünk, ez nagyon tetszett – tudtuk meg az egyik résztvevőtől, Szabó Fannitól. – Olyan dolgokat is csináltunk, amiket még sohasem próbáltam ki.

A hét mézeskalácsok díszítésével indult, majd kézműves játékokat készítettek a táborozók, akik kirándulásokon is részt vettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.