EUR: 307,68 Ft
CHF: 282,45 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Aktuális

Meztelen nők lepték el Budapestet – fotók

Pár napja Pesterzsébeten, pénteken pedig a Jászai Mari téren tűnt fel egy meztelen nő.

Meztelen nő fürdik a Jászai Mari tér szökőkútjában – írt a 24.hu. Azt nem tudjuk mi folyik a városban, ugyanis pár napja Pesterzsébeten szintén egy pucér nő mászkált.

pucerno-erzsebet-ittlakunkfoto: ittlakunk.hu

Kedden számoltunk be arról, hogy a XX. kerületben, a Kossuth utca lakói értesítették a rendőröket, mert egy teljesen meztelen nő sétálgatott az utcában.

20.pucerno1

Az Ittlakunk.hu portálnak egy olvasó fényképezte le az asszonyt, akit az Árpád-házi Szent Erzsébet Főplébánia mellett próbáltak meg igazoltatni a járőrök. Bár ez nagy valószínűséggel nem mehetett simán, hiszen az a nőn nem volt ruha, amibe az iratait tehettek volna.

20.pucerno1

Most pedig itt a Jászai Mari téri eset. Egyelőre nem tudjuk mi állhat-e mögött, aki tudja írja meg nekünk. A friss képeket ide kattintva érheti el.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Ablakzsiráf

    A nap képe: Ablakzsiráf

    Félelmet nem ismerve, egy pálcikára tűzött banánnal etetett egy zsiráfot egy thaiföldi kislány. A Bangkok peremén található ablakok nélküli Safari World vadasparkban szinte bárki átélhet hasonló kalandot több tucatnyi állat társaságában, hiszen a park különlegessége, hogy a látogató teljes testközelből ismerkedhet meg több száz különféle állattal.

  • Hazatért a csavargó nyuszi

    Hazatért a csavargó nyuszi

    Egy kislány elejtette szeretett plüssnyusziját Sydneiben az egyik menetrend szerint közlekedő vonat kocsijában, miközben szülei a babakocsit igyekeztek minél hamarabb leemelni a szerelvényről Wynyard megállónál.