EUR: 308,15 Ft
CHF: 267,48 Ft
2017. október 18., szerda
Lukács

Aktuális

Meztelen nők lepték el Budapestet – fotók

Pár napja Pesterzsébeten, pénteken pedig a Jászai Mari téren tűnt fel egy meztelen nő.

Meztelen nő fürdik a Jászai Mari tér szökőkútjában – írt a 24.hu. Azt nem tudjuk mi folyik a városban, ugyanis pár napja Pesterzsébeten szintén egy pucér nő mászkált.

pucerno-erzsebet-ittlakunkfoto: ittlakunk.hu

Kedden számoltunk be arról, hogy a XX. kerületben, a Kossuth utca lakói értesítették a rendőröket, mert egy teljesen meztelen nő sétálgatott az utcában.

20.pucerno1

Az Ittlakunk.hu portálnak egy olvasó fényképezte le az asszonyt, akit az Árpád-házi Szent Erzsébet Főplébánia mellett próbáltak meg igazoltatni a járőrök. Bár ez nagy valószínűséggel nem mehetett simán, hiszen az a nőn nem volt ruha, amibe az iratait tehettek volna.

20.pucerno1

Most pedig itt a Jászai Mari téri eset. Egyelőre nem tudjuk mi állhat-e mögött, aki tudja írja meg nekünk. A friss képeket ide kattintva érheti el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Havi egymilliót fizetett Czeglédy cége Gyurcsányéknak

  Havi egymilliót fizetett Czeglédy cége Gyurcsányéknak

  Baráti kölcsönnek nevezte Gyurcsány Ferenc, hogy cége, az Altus Portfolio Kft. 78 millió forintot kölcsönzött a költségvetési csalás miatt előzetesben lévő Czeglédy Csaba bűnszervezetének, holott az Altus három hónap alatt több mint hárommilliós kamatot kapott az ügylet után.

 • Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

  Balos cicaharc: Bepereli a DK szóvivője az MSZP-t

  Jogi eljárást indított Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MSZP szekszárdi szervezete ellen. Az ügy azután robbant ki, hogy a szocialisták szekszárdi szervezete a hivatalos Facebook-oldalán arról írt: Gréczy két fideszes politikussal egyeztetett.

 • A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL az idei évben ismét csatlakozott az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz. A vállalat 2030-ig tartó üzleti stratégiájának egyik sarokpontja a vállalati kultúra fejlesztése, amelyhez kapcsolódva prioritás a nyitott, rugalmas és befogadó közösség kialakítása.