2018. január 12., péntek
Ernő

Aktuális

Meztelen nők lepték el Budapestet – fotók

Pár napja Pesterzsébeten, pénteken pedig a Jászai Mari téren tűnt fel egy meztelen nő.

Meztelen nő fürdik a Jászai Mari tér szökőkútjában – írt a 24.hu. Azt nem tudjuk mi folyik a városban, ugyanis pár napja Pesterzsébeten szintén egy pucér nő mászkált.


pucerno-erzsebet-ittlakunkfoto: ittlakunk.hu

Kedden számoltunk be arról, hogy a XX. kerületben, a Kossuth utca lakói értesítették a rendőröket, mert egy teljesen meztelen nő sétálgatott az utcában.

20.pucerno1

Az Ittlakunk.hu portálnak egy olvasó fényképezte le az asszonyt, akit az Árpád-házi Szent Erzsébet Főplébánia mellett próbáltak meg igazoltatni a járőrök. Bár ez nagy valószínűséggel nem mehetett simán, hiszen az a nőn nem volt ruha, amibe az iratait tehettek volna.

20.pucerno1

Most pedig itt a Jászai Mari téri eset. Egyelőre nem tudjuk mi állhat-e mögött, aki tudja írja meg nekünk. A friss képeket ide kattintva érheti el.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazudott üldöztetéséről az ellenzéki jelölt

    Hazudott üldöztetéséről az ellenzéki jelölt

    Hazugságokkal, csúsztatásokkal sírta tele az ellenzéki sajtót Márki-Zay Péter, aki független, ellenzéki közös jelöltként indul a hódmezővásárhelyi időközi választáson, amelyet Almási Sándor polgármester halála miatt írtak ki – állítja az Origo.

  • Újra nagypapa lesz Orbán Viktor

    Újra nagypapa lesz Orbán Viktor

    Babát vár a miniszterelnök középső lánya, Sára és a férje, Szokira Tamás – értesült a Story magazin. A lap úgy tudja, a várandósság negyedik hónapjánál tartanak, még nem tudják, fiú lesz-e vagy kislány.