EUR: 312,11 Ft
CHF: 261,36 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Mi történt Tolvai Reni arcával?

Az egykori megasztáros Tolvai Reni a közösségi oldalain napról napra elkápráztatja rajongóit csábító szelfijeivel. A nagyváradi énekesnő legutóbbi fellépésén már az odaúton szemkápráztatóan szép képeket lőtt magáról. A bummm.hu videóján azonban szinte rá sem lehet ismerni. Korábban többször találgatták, vajon plasztikáztatott-e az énekesnő, ám Reni ezt hevesen tagadta.

TR_3
– Nem plasztikáztattam, eszembe sem jutna az arcomat átműttetni. Az énekes egyik munkaeszköze az arca – mondta lapunknak korábban. Annyi mindenesetre biztos, hogy a két felvétel között van némi különbség, holott azok egy napon készültek.

TR_7

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.