EUR: 305,22 Ft
CHF: 273,48 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Mi történt Tolvai Reni arcával?

Az egykori megasztáros Tolvai Reni a közösségi oldalain napról napra elkápráztatja rajongóit csábító szelfijeivel. A nagyváradi énekesnő legutóbbi fellépésén már az odaúton szemkápráztatóan szép képeket lőtt magáról. A bummm.hu videóján azonban szinte rá sem lehet ismerni. Korábban többször találgatták, vajon plasztikáztatott-e az énekesnő, ám Reni ezt hevesen tagadta.

TR_3
– Nem plasztikáztattam, eszembe sem jutna az arcomat átműttetni. Az énekes egyik munkaeszköze az arca – mondta lapunknak korábban. Annyi mindenesetre biztos, hogy a két felvétel között van némi különbség, holott azok egy napon készültek.

TR_7

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.