EUR: 308,50 Ft
CHF: 287,44 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Extra

Michael Jackson exe mellrákkal küzd

Michael Jackon egykori felesége, Debbie Rowe mellrákkal küzd, amiről feltehetően saját lánya, Paris Jackson nem is tud, hisz egy éve szóba sem állnak egymással.

Anya és lánya egy évvel ezelőtt megszakítottak minden kapcsolatot, amikor Paris rájött, hogy inkább egyedül szeretne boldogulni a nagyvilágban, mindehhez felhasználva persze édesapja nevét és befolyását. Az anyai támogatásból azonban nem kért a 18 éves tini, ráadásul Debbie szerint a Jackson családnak is nagy szerepe volt abban, hogy lánya többé ne akarjon szóba állni vele. Tavaly elköltözött nagyszüleihez és azóta csupán testvérével, Prince Jacksonnal hajlandó tartani a kapcsolatot. – Abban reménykednek a gyerekek, hogy az apjuk nyomdokaiba léphetnek. Paris színésznő és modell szeretne lenni, Prince a zeneiparban szeretne dolgozni – mondta korábban a család közeli ismerőse. Debbie-nek azonban most inkább pihennie kell, mintsem tékozló csemetéi miatt idegeskedni. Az elkövetkező hetekben ugyanis több műtét vár rá – írja a TMZ. A lap arról is beszámolt, hogy Debbie persze szomorú a történtek miatt, de nincs teljesen összetörve. Bízik gyógyulásában és nem számít lánya látogatására, így ha esetleg mégis betoppanna a kórterembe, annál nagyobb lenne az öröme.

Paris Jackson egy hónapja tetováltatott Fotó: Profimedia, Splash

Paris Jackson egy hónapja tetováltatott Fotó: Profimedia, Splash

Fotó: Profimedia, Planet

Paris és édesanyja három évvel ezelőtt Fotó: Profimedia, Planet

Kapcsolódó Cikkek

  • Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

    Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

    A napokban avatta fel özvegye, a néhai slágergyáros, S. Nagy István sírját. Csongrádi Kata könnyek között emlékezett egykori kedvesére. Korábban meglepő titkát is elárulta a Lokál olvasóinak: még mindig kapcsolatban áll elhunyt férjével, akinek kikéri a tanácsát egy-egy fontos döntéssel kapcsolatban.

  • Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

    Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

    Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni a világon annál, mint hogy egy védtelen kiskutya a gazdája biztonságos karjaiban pihen, főleg ha a kutyatartó testépítő, tetoválások tarkítják a bicepszét, és mindezt fülledt fotókon örökítik meg.