EUR: 308,83 Ft
CHF: 288,51 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Michael Jackson exe mellrákkal küzd

Michael Jackon egykori felesége, Debbie Rowe mellrákkal küzd, amiről feltehetően saját lánya, Paris Jackson nem is tud, hisz egy éve szóba sem állnak egymással.

Anya és lánya egy évvel ezelőtt megszakítottak minden kapcsolatot, amikor Paris rájött, hogy inkább egyedül szeretne boldogulni a nagyvilágban, mindehhez felhasználva persze édesapja nevét és befolyását. Az anyai támogatásból azonban nem kért a 18 éves tini, ráadásul Debbie szerint a Jackson családnak is nagy szerepe volt abban, hogy lánya többé ne akarjon szóba állni vele. Tavaly elköltözött nagyszüleihez és azóta csupán testvérével, Prince Jacksonnal hajlandó tartani a kapcsolatot. – Abban reménykednek a gyerekek, hogy az apjuk nyomdokaiba léphetnek. Paris színésznő és modell szeretne lenni, Prince a zeneiparban szeretne dolgozni – mondta korábban a család közeli ismerőse. Debbie-nek azonban most inkább pihennie kell, mintsem tékozló csemetéi miatt idegeskedni. Az elkövetkező hetekben ugyanis több műtét vár rá – írja a TMZ. A lap arról is beszámolt, hogy Debbie persze szomorú a történtek miatt, de nincs teljesen összetörve. Bízik gyógyulásában és nem számít lánya látogatására, így ha esetleg mégis betoppanna a kórterembe, annál nagyobb lenne az öröme.

Paris Jackson egy hónapja tetováltatott Fotó: Profimedia, Splash

Paris Jackson egy hónapja tetováltatott Fotó: Profimedia, Splash

Fotó: Profimedia, Planet

Paris és édesanyja három évvel ezelőtt Fotó: Profimedia, Planet

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.