EUR: 312,89 Ft
CHF: 261,32 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Mick Jagger 72 évesen újra apa lesz!

A Rolling Stones frontemberének szóvivője megerősítette a hírt: a 72 éves énekes ismét apa lesz. A rocker 29 esztendős kedvese, Melanie a jövő év elejére várja babájukat, aki Mick Jagger nyolcadik gyermeke lesz. A zenésznek egyébként már öt unokája és egy dédunokája is van.

Úgy látszik, már-már divat a legendás együttes tagjainál, hogy nagypapakorban is gyereket vállalnak, hiszen legutóbb Ronnie Wood lett 69 évesen apuka, akit kedvese ráadásul ikrekkel ajándékozott meg. És ismét bővül a rockbébik sora, most egy újabb kis Jaggerrel. Az énekes párja, aki ismert balerina, nagyon jó apának tartja szerelmét, és tudatosan készült a családalapításra. Melanie és a baba is jókor jött az énekesnek, aki sokáig saját magát hibáztatta előző élettársa, L’Wren Scott két évvel ezelőtti öngyilkossága miatt.

20 June 2016 Mick Jagger seen in this celebrity Instagram picture!, Image: 291959469, License: Rights-managed, Restrictions: **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007***Xposure Photos does not claim any Copyright or License in the attached material**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Jaggernek öt unokája van,  2014-ben pedig dédnagypapa lett

Lucas Jagger: HAHAHAHAHAHAHAHAH, Image: 293845239, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Tinédzser fiai, Gabriel (jobbról a második) és Lucas (jobb szélen) jól kijönnek Melanie-val

 

Melanie Hamrick

Melanie Hamrick

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.