EUR: 311,24 Ft
CHF: 265,23 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Natalia Oreiro még most is vad angyal

A Magyarországon is népszerű sorozat, a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro egy cseppet sem öregedett az elmúlt több mint 15 évben. A színésznő a napokban egy oroszországi filmfesztiválon mutatta meg, mennyire dögös 39 évesen is. A vörös szőnyegen ugyanis egy csodaszép piros ruhában jelent meg, és aki kérte, annak még csókot is dobott. Oreiro a mai napig énekel és színésznőként is dolgozik, nemrég pedig az egyik kozmetikai világmárka arca lett. Nataliának nem csak a külseje tökéletes: férjével és négyéves kisfiával boldogságban élnek.

Fotó: Press - Entertaiment

Fotó: Press – Entertaiment

Fotó: Press - Entertaiment

Fotó: Press – Entertaiment

Fotó: Press - Entertaiment

Fotó: Press – Entertaiment

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.