EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,54 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Extra

Natalia Oreiro még most is vad angyal

A Magyarországon is népszerű sorozat, a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro egy cseppet sem öregedett az elmúlt több mint 15 évben. A színésznő a napokban egy oroszországi filmfesztiválon mutatta meg, mennyire dögös 39 évesen is. A vörös szőnyegen ugyanis egy csodaszép piros ruhában jelent meg, és aki kérte, annak még csókot is dobott. Oreiro a mai napig énekel és színésznőként is dolgozik, nemrég pedig az egyik kozmetikai világmárka arca lett. Nataliának nem csak a külseje tökéletes: férjével és négyéves kisfiával boldogságban élnek.

Fotó: Press - Entertaiment

Fotó: Press – Entertaiment

Fotó: Press - Entertaiment

Fotó: Press – Entertaiment

Fotó: Press - Entertaiment

Fotó: Press – Entertaiment

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee és kislánya, Zoé a Frizbi gyereknapi adásának felvételén meséltek mindennapjaikról, a kislány pedig kikotyogta, hogy az ötvenegy éves rapper újra szerelmes.

  • Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Hazánk hírességei évek óta összefognak az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyermekekért. Gubás Gabi az idei kampány arca elárulta, hogy miért különösen fontos számára édesanyaként ez a téma, Kárász Róbert – a kezdeményezés megálmodója – pedig arról mesélt, hogy milyen személyes indíttatás vezetett ahhoz, hogy életre hívja a mozgalmat.