EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,52 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Extra

Nem volt megterhelő a 4.30-as felkelés!

A Kelemen Kabátban nevű családi vállalkozás volt a Talpra magyar korán kelős beugró társ műsorvezetője kedd reggel a Petőfi Rádióban. A srácokat nem rázta meg a hajnali kelés, energikus állapotban várták a reggel 6 órás startot. A testvérpár közül Boldi hozta a témákat, Gáspár pedig a zenéket válogatta. A srácok nem kifejezetten focirajongók, mégis megérintette őket az, ahogy a magyar csapat játszott az EB-n.  Az egyik hozott témájuk is ezt feszegette: mitől a foci  a legnépszerűbb sport? A másik örök megválaszolatlan kérdés, hogy mitől lesz egy zenekar „ kult zenekar”?

image001

Szakál Miki kisfia is nagyon izgatottan várta a formációt, egyik nagy kedvence volt a Nyári dallam című szám. Meglehetősen sokat hallgattuk egy időben a kisfiam miatt- meséli Miki- gyakorlatilag kívülről tudjuk a szövegét! Számomra is óriási élmény volt a Horváth testvérpár. Sokoldalúak, energikusak és profin vitték a reggelt , a telefonos bejelentkezőket és nem utolsó sorban szuper zenéket hoztak.

image002(2)

A srácok természetesen hozták magukkal kedvenc zenéiket így pl. elhangzott Calvin Harris Feat. Rihanna This Is What You Came Forl ill.Margaret Island & JumoDaddy Feat. Felcser Máté – Feszt Szerelem is, de hallhattuk még a Superstereotól a Bent a neved vagy a Quimbytől a Senki se menekül c. dalokat is a reggeli adásban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee újra szerelmes

    Ganxsta Zolee és kislánya, Zoé a Frizbi gyereknapi adásának felvételén meséltek mindennapjaikról, a kislány pedig kikotyogta, hogy az ötvenegy éves rapper újra szerelmes.

  • Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Gubás Gabi: „Találjátok meg a haza vezető utat!”

    Hazánk hírességei évek óta összefognak az Ezer Lámpás Éjszakáján az eltűnt gyermekekért. Gubás Gabi az idei kampány arca elárulta, hogy miért különösen fontos számára édesanyaként ez a téma, Kárász Róbert – a kezdeményezés megálmodója – pedig arról mesélt, hogy milyen személyes indíttatás vezetett ahhoz, hogy életre hívja a mozgalmat.