EUR: 305,49 Ft
CHF: 269,50 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Nem volt megterhelő a 4.30-as felkelés!

A Kelemen Kabátban nevű családi vállalkozás volt a Talpra magyar korán kelős beugró társ műsorvezetője kedd reggel a Petőfi Rádióban. A srácokat nem rázta meg a hajnali kelés, energikus állapotban várták a reggel 6 órás startot. A testvérpár közül Boldi hozta a témákat, Gáspár pedig a zenéket válogatta. A srácok nem kifejezetten focirajongók, mégis megérintette őket az, ahogy a magyar csapat játszott az EB-n.  Az egyik hozott témájuk is ezt feszegette: mitől a foci  a legnépszerűbb sport? A másik örök megválaszolatlan kérdés, hogy mitől lesz egy zenekar „ kult zenekar”?

image001

Szakál Miki kisfia is nagyon izgatottan várta a formációt, egyik nagy kedvence volt a Nyári dallam című szám. Meglehetősen sokat hallgattuk egy időben a kisfiam miatt- meséli Miki- gyakorlatilag kívülről tudjuk a szövegét! Számomra is óriási élmény volt a Horváth testvérpár. Sokoldalúak, energikusak és profin vitték a reggelt , a telefonos bejelentkezőket és nem utolsó sorban szuper zenéket hoztak.

image002(2)

A srácok természetesen hozták magukkal kedvenc zenéiket így pl. elhangzott Calvin Harris Feat. Rihanna This Is What You Came Forl ill.Margaret Island & JumoDaddy Feat. Felcser Máté – Feszt Szerelem is, de hallhattuk még a Superstereotól a Bent a neved vagy a Quimbytől a Senki se menekül c. dalokat is a reggeli adásban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.