2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Nem volt megterhelő a 4.30-as felkelés!

A Kelemen Kabátban nevű családi vállalkozás volt a Talpra magyar korán kelős beugró társ műsorvezetője kedd reggel a Petőfi Rádióban. A srácokat nem rázta meg a hajnali kelés, energikus állapotban várták a reggel 6 órás startot. A testvérpár közül Boldi hozta a témákat, Gáspár pedig a zenéket válogatta. A srácok nem kifejezetten focirajongók, mégis megérintette őket az, ahogy a magyar csapat játszott az EB-n.  Az egyik hozott témájuk is ezt feszegette: mitől a foci  a legnépszerűbb sport? A másik örök megválaszolatlan kérdés, hogy mitől lesz egy zenekar „ kult zenekar”?

image001

Szakál Miki kisfia is nagyon izgatottan várta a formációt, egyik nagy kedvence volt a Nyári dallam című szám. Meglehetősen sokat hallgattuk egy időben a kisfiam miatt- meséli Miki- gyakorlatilag kívülről tudjuk a szövegét! Számomra is óriási élmény volt a Horváth testvérpár. Sokoldalúak, energikusak és profin vitték a reggelt , a telefonos bejelentkezőket és nem utolsó sorban szuper zenéket hoztak.


image002(2)

A srácok természetesen hozták magukkal kedvenc zenéiket így pl. elhangzott Calvin Harris Feat. Rihanna This Is What You Came Forl ill.Margaret Island & JumoDaddy Feat. Felcser Máté – Feszt Szerelem is, de hallhattuk még a Superstereotól a Bent a neved vagy a Quimbytől a Senki se menekül c. dalokat is a reggeli adásban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.