2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Aktuális

Nyitott ajtóval közlekedett a mentő

Nyitott ajtóval közlekedő mentőautóra lett figyelmes a Lokál egyik olvasója kedd este a Szentendrei úton. – Csak remélem, hogy beteg nem utazott a mentőben – írta Katalin.

A fotóval kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, akik mindenkit megnyugtattak: a kocsi nem szállított beteget, éppen állomáshelyére tartott, mert a hordágybeemelő szerkezet elromlott.

A hiba miatt a mentőautó személyzete csak úgy tudott elindulni, hogy az egyik hátsó ajtót félig kinyitva rögzítették, és fixálták a beemelt hordágyat is, így elkerülhették a balesetveszélyt. Állomáshelyükre érkezve a mentőfelszerelést átpakolták egy tartalék kocsiba, a hibás járművet pedig javításra küldték.

Fotó_uv

Fotó_uv nyitott ajtós mentőautó

nyitott ajtós mentőautó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.