EUR: 311,23 Ft
CHF: 271,24 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Aktuális

Nyitott ajtóval közlekedett a mentő

Nyitott ajtóval közlekedő mentőautóra lett figyelmes a Lokál egyik olvasója kedd este a Szentendrei úton. – Csak remélem, hogy beteg nem utazott a mentőben – írta Katalin.

A fotóval kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, akik mindenkit megnyugtattak: a kocsi nem szállított beteget, éppen állomáshelyére tartott, mert a hordágybeemelő szerkezet elromlott.

A hiba miatt a mentőautó személyzete csak úgy tudott elindulni, hogy az egyik hátsó ajtót félig kinyitva rögzítették, és fixálták a beemelt hordágyat is, így elkerülhették a balesetveszélyt. Állomáshelyükre érkezve a mentőfelszerelést átpakolták egy tartalék kocsiba, a hibás járművet pedig javításra küldték.

Fotó_uv

Fotó_uv nyitott ajtós mentőautó

nyitott ajtós mentőautó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Jobbik már Simicskáé

  A Jobbik már Simicskáé

  A Jobbik végképp Simicskáé, Vonának mindenben azt kell tenni, amit Simicska diktál – írja az Origo.

 • Megtisztítják a hazai végrehajtói szakmát

  Megtisztítják a hazai végrehajtói szakmát

  Alaposan átrostálják a végrehajtói szakmát; hamarosan akár három tucat végrehajtónak is megszűnhet a megbízatása amiatt, mert az érintetteknek nincs jogi diplomájuk és nem is vették fel őket az ország egyetlen jogi karára sem.

 • Idegenek érkezésével riogattak

  Idegenek érkezésével riogattak

  Több ezer ember ereiben fagyott meg a vér Kaliforniában, ahol az Orange megyei televízió hátborzongató vészjelzéssel szakította meg az adást.