EUR: 308,03 Ft
CHF: 285,22 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Ő a pesti graffitikirály

Bud Spencer múlt heti halála egy magyar graffitiművészt is megihletett, aki a Filatorigátnál festett le egy falat a pofonkirályra emlékezve. De ki ez a rejtélyes graffitis, akinek a képeivel több helyen is találkozhatnak a budapestiek? A Lokál kiderítette.

– Késő este olvastam az interneten a színész haláláról. Fél órán belül megfogalmazódott bennem, hogy festenem kell róla egy képet. Másnap reggel már a Filatorigátnál voltam, öt óra múlva kész volt a kép – nyilatkozta lapunknak Taker. A 29 éves graffitis másfél évtizede kezdett falra festeni. – Nem igazán tudok rajzolni, a festékszórós munka más. Akkor dolgozom, ha valami megihlet, az érzelmeimet fejezem ki. Bud Spencer filmjei meghatározó élményként maradtak meg, ahogy ülünk a régi nappalinkban és nézzük a Megint dühbe jövünket – emlékszik a művész, akinek számos kiállítást is szerveztek már.

A fiatalember számos műve vált közkedveltté, ő készítette a Filatorigátat díszítő Palvin Barbara-portrét és a Steve Jobs haláláról megemlékező, ugyanott található graffitit is.13532951_1135294933178800_469700696156607069_n taker_photorealistic_graffiti_26 steve_jobs_graffiti001 taker_photorealistic_graffiti_96 (1) taker_photorealistic_graffiti_84

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.