EUR: 308,03 Ft
CHF: 281,66 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb X.kerület

Ötödik olimpiájára készül a rangidős pengeforgató

Imre Géza már húsz éve, Atlantában is ott volt az olimpián, ráadásul akkor egyéniben bronzérmet szerzett. Nyolc évvel később, Athénban csapatban nyert ezüstérmet. Összesen ötödik ötkarikás játékára készül a 42 éves párbajtőrvívó, aki a volt válogatott kézilabdázó klasszissal, Kökény Beával él Kőbányán. Géza három éve Budapesten csapatban, tavaly pedig egyéniben lett világbajnok, a képeken a 2015-ös finálé örömteli pillanatai láthatók. A vívóversenyeket augusztus 6–14. között rendezik a riói olimpián.

Moszkva, 2015. július 15. Imre Géza, miután legyőzte a francia Gauthier Grumier-t a férfi párbajtőrözők döntőjében a moszkvai vívó-világbajnokságon 2015. július 15-én. (MTI/EPA/Szergej Ilnyickij)

(MTI/EPA/Szergej Ilnyickij)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.