2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Patrik végre boldog szülinapos!

Hihetetlen emberi szeretet: az egész ország összefogott egy szülinapos ceglédi kisfiú, Patrik miatt. A kicsit három hónapos kora óta egyedül neveli édesapja, és olyan rossz körülmények között élnek, hogy szülinapi tortát sem tudtak venni. A Lokál azonban meglepte a hatévest!

„Lenne egy kérésem… a kisfiam július 9-én lesz 6 éves, sajna én egyedül nevelem 3 hónapos kora óta. Idén nem tudok sem tortát, sem ajándékot venni neki, mert igencsak nehéz az életünk. Aki tud egy képeslapot küldeni a részére, azt nagyon megköszönném” – Karai Gábor megadta a címüket is, de sosem gondolta volna, hogy ez a pár sor a közösségi oldalán igazi lavinát indít el.
– „Negyvennyolc százezer” ajándékot kaptam! Nagyon örülök! – újságolta Patrik büszkén. Rengeteg képeslapot kapott, de plüssöket, autókat, cukorkákat és persze nagyon sok játékot is rejtettek a csomagok. A szőke kisfiúnak fülig ért a szája, de a Lokál nem hagyhatta, hogy a kis szülinapos torta nélkül maradjon, ezért megleptük egy karamellás finomsággal. Míg Patrik játszott, édesapja csendesen mesélt.
– Sosem hittem volna, hogy ennyi szeretetet képesek adni ismeretlen, jóérzésű emberek! Patrikot három hónapos kora óta egyedül nevelem. Az édesanyja kéthavonta látogatja pár percre. De nincs ezzel baj, nekünk ez már így jó! –magyarázta Gábor, aki azt mondja, hogy a munkakeresés a legnehezebb számára.
– Sajnos nem találok munkát. Az lenne a legjobb, ha olyan állásom lehetne, ami mellett el tudok menni a gyerekemért oviba, majd az iskolába. Az édesanyám mindenben segít, együtt lakunk, de idős már, így nem hagyhatom rá teljesen Patrikot. Nagyon kevés pénzből élünk – mondta az apuka, aki már megtanulta beosztani, ami van.
– Magamra keveset költök, inkább Patriknak legyen meg mindene. Ezért is különösen megható, hogy a mai világban vannak még olyanok, akik ismeretlenül is képesek megdobogtatni egy kisfiú szívét!


A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik több száz ajándékot kapott (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

Sziasztok! Köszönök mindent! (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

A hatéves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

Patriknak fülig ér a szája (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

Finom tortát kapott a Lokáltól (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

Boldog születésnapot Patrik! – a Lokál tortával lepte meg a kisfiút. (Fotó: Máté Krisztián)

A 6 éves Patrik és édesapja Cegléden (Fotó: Máté Krisztián)

Patrik segített felvágni a finomságot (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna is gratulált az Oscar-díj jelölésért

  Andy Vajna az elsők között volt, aki gratulált a Testről és lélekről című film készítőinek, miután kiderült az Oscar-díjat megítélő bizottság a legjobb öt külföldi film közé választotta Enyedi Ildikó művét.

 • Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Oscar 2018: Magyar film is a jelöltek között

  Kihirdették a 90. Oscar-díj átadó jelöltjeit. Az esemény idén is különösen kedves lesz a magyar nézők számára, mivel Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét is jelölték a legjobb idegennyelvű film kategóriájában.

 • Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Jennifer Lawrence lehet az év legrosszabb színésznője

  Kihirdették a 2017-es év legpocsékabbnak tartott színészi alakításait “elismerő” Arany Málna-díj jelöltjeit. A nomináltak között olyan korábbi Oscar favoritok is helyet kaptak, mint Jennifer Lawrence, Anthony Hopkins és Susan Sarandon.