EUR: 308,34 Ft
CHF: 288,00 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XVI.kerület

Pénzt nem, egyéb adományt még tudnak fogadni

Pénzbeli adományt már nem tud fogadni a Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola az intézmény udvarára tervezett játszótér építéséhez. Tárgyi adományt vagy a játszótér megvalósításához felajánlott segítséget viszont még eljuttathatnak az iskolának.

Rutkai Bori Banda

A Rutkai Bori Band koncertjén a gyerekek is a színpadon táncoltak

A XVI. kerületiek, cinkotaiak segítsünk egymáson! elnevezésű Facebook-csoport korábban jótékonysági napot szervezett, hogy a tanulásban akadályozott, tanulási, magatartási, beilleszkedési zavarral küszködő autista gyermekekkel foglalkozó iskola udvarára játszóteret tudjanak építeni.
– A nap nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát – mondta lapunknak Sasinszki Klára, aki Horváth Valériával közösen szervezte a jótékonysági eseményt. – Volt ugyan egy elképzelésünk, hogy mennyi pénzt szeretnénk összegyűjteni, de annyi nem jött össze. Persze a befolyt összegnek nagyon örülünk, és az iskola is nagyon hálás, és már kinézték, mit vásárolnak majd az udvarra.

Korábban lapunk megírta, hogy továbbra is várják a segíteni akarók jelentkezését, ám Sasinszki Klára elmondta, hogy a jótékonysági nap után ez megváltozott.
– Mivel az  iskola nem alapítványként működik, nincs önálló pénzforgalma, ezért pénzbeli adományt már nem tud fogadni. A jótékonysági nap kapcsán a Kézenfogva Alapítvány állt a rendezvény mellé, így rajtuk keresztül tudtunk anyagi támogatást nyújtani a játszótér megvalósításához.
Persze, aki tárgyi adománnyal vagy saját, önkéntes munkájával szeretne segíteni, erre lehetősége van, hiszen a XVI. kerületiek, cinkotaiak segítsünk egymáson! Facebook-csoport „összeköti” az adományozót és az iskolát. Aki úgy érzi, hozzá tudna járulni a cél megvalósításához, a 0670/340-6295-ös számon érheti el őket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.