EUR: 305,18 Ft
CHF: 275,79 Ft
2017. július 21., péntek
Dániel, Daniella

Külföld

Pitonnal ijesztgette utastársait a vonaton egy férfi

Fiatal óriáskígyót kobzott el az ausztrál rendőrség szerdán egy vonaton, miután tulajdonosa a többi utast kezdte ijesztgetni vele Új-Dél-Wales államban.

Egy 20 éves férfi vette elő hátizsákjából és mutogatta büszkén a többi utasnak az 1 méteres pitonbébit egy ingázókat szállító vonaton Sydneytől északra. Mutatványa azonban nem igazán tetszett a kígyó épségéért aggódó utasoknak, akik hívták a rendőrséget.

A szőnyegmintás piton egy alfajához tartozó, Bread nevű gyémántpitont a rendőrök Woy Woy állomáson vették el a férfitól. Az állatot egy hüllőparkban helyezték el.

A kígyómutogató férfi ellen várhatóan vádat emelnek védett faj birtoklása és közszemlére tétele miatt, amiért akár 300 ausztrál dollár (65 ezer forint) pénzbírsággal sújthatják.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szabadon engedik O.J. Simpsont!

    Szabadon engedik O.J. Simpsont!

    Október elején kiengedik a börtönből O.J. Simpsont. Az amerikaifutball egykori csillaga, filmsztár csoportos fegyveres rablásért és testi sértésért került rácsok mögé, 2008-ban több mint harminc év szabadságvesztésre ítélték.

  • Lebukott a „vasember”

    Lebukott a „vasember”

    Bár igazán nagyot szeretett volna kaszálni, most mégis hosszú időre nem kell pénzre gondolnia annak a nőnek, aki összesen 102 iPhone telefont próbált becsempészni Kínába.