EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Ráadás Mystery Gang módra

Megjelent a Mystery Gang legújabb albuma, az “Eszpresszó negro!”, mely mostantól digitálisan is elérhető. 11 friss dal, vérbeli vintage hangzás, hamisítatlan Mystery Gang zene – élőben legközelebb a július 14-i A38 koncerten!

A lemezen egy duett erejéig közreműködött Mohamed Fatima, valamint Maszkura (Bíró Szabolcs) tangóharmonikán. Néhány dalba bekapcsolódtak a Fool Moon vokálosai is, valamint Dudinszky Zoltán szaxofononjátékával színesíti a zenei anyagot. Az album nyitó dala “Megszakad a szív” címmel jelent meg. A vadonatúj rádiós szerzemény letölthető a fenti linkekről, illetve természetesen nem maradt el a videóklip sem, amit már láthatunk a zenecsatornák műsorán.

A zenekar májusi Akvárium klubban tartott lemezbemutatója olyan jól sikerült, hogy a fiúk  július 14.-én az A38 tetején, Mystery Gang: Eszpresszó Negro Lemezbemutató Plusz címmel megismétlik.

A koncert előzenekara egy ígéretes, vidéki rockabilly banda, a The Stinky Rodders lesz.

A Mystery Gang vendégeként színpadra lép az Old Boys együttes eredeti szaxofonosa, Dörge is. Olyan dalok is hallhatóak lesznek, mint a Surfin Bird, a legendás Trashman-től, akikkel a fiúk nem is olyan régen New Yorkban együtt játszottak.

A koncerten régi és új, angol és magyar nyelvű vérmes Mystery Gang dalok várnak mindenkit, és talán az új lemezről is elhangzanak olyan dalok amiket eddig nem hallhatott a közönség!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.