EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Ráadás Mystery Gang módra

Megjelent a Mystery Gang legújabb albuma, az “Eszpresszó negro!”, mely mostantól digitálisan is elérhető. 11 friss dal, vérbeli vintage hangzás, hamisítatlan Mystery Gang zene – élőben legközelebb a július 14-i A38 koncerten!

A lemezen egy duett erejéig közreműködött Mohamed Fatima, valamint Maszkura (Bíró Szabolcs) tangóharmonikán. Néhány dalba bekapcsolódtak a Fool Moon vokálosai is, valamint Dudinszky Zoltán szaxofononjátékával színesíti a zenei anyagot. Az album nyitó dala “Megszakad a szív” címmel jelent meg. A vadonatúj rádiós szerzemény letölthető a fenti linkekről, illetve természetesen nem maradt el a videóklip sem, amit már láthatunk a zenecsatornák műsorán.

A zenekar májusi Akvárium klubban tartott lemezbemutatója olyan jól sikerült, hogy a fiúk  július 14.-én az A38 tetején, Mystery Gang: Eszpresszó Negro Lemezbemutató Plusz címmel megismétlik.

A koncert előzenekara egy ígéretes, vidéki rockabilly banda, a The Stinky Rodders lesz.

A Mystery Gang vendégeként színpadra lép az Old Boys együttes eredeti szaxofonosa, Dörge is. Olyan dalok is hallhatóak lesznek, mint a Surfin Bird, a legendás Trashman-től, akikkel a fiúk nem is olyan régen New Yorkban együtt játszottak.

A koncerten régi és új, angol és magyar nyelvű vérmes Mystery Gang dalok várnak mindenkit, és talán az új lemezről is elhangzanak olyan dalok amiket eddig nem hallhatott a közönség!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.