2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Ráadás Mystery Gang módra

Megjelent a Mystery Gang legújabb albuma, az “Eszpresszó negro!”, mely mostantól digitálisan is elérhető. 11 friss dal, vérbeli vintage hangzás, hamisítatlan Mystery Gang zene – élőben legközelebb a július 14-i A38 koncerten!

A lemezen egy duett erejéig közreműködött Mohamed Fatima, valamint Maszkura (Bíró Szabolcs) tangóharmonikán. Néhány dalba bekapcsolódtak a Fool Moon vokálosai is, valamint Dudinszky Zoltán szaxofononjátékával színesíti a zenei anyagot. Az album nyitó dala “Megszakad a szív” címmel jelent meg. A vadonatúj rádiós szerzemény letölthető a fenti linkekről, illetve természetesen nem maradt el a videóklip sem, amit már láthatunk a zenecsatornák műsorán.


A zenekar májusi Akvárium klubban tartott lemezbemutatója olyan jól sikerült, hogy a fiúk  július 14.-én az A38 tetején, Mystery Gang: Eszpresszó Negro Lemezbemutató Plusz címmel megismétlik.

A koncert előzenekara egy ígéretes, vidéki rockabilly banda, a The Stinky Rodders lesz.

A Mystery Gang vendégeként színpadra lép az Old Boys együttes eredeti szaxofonosa, Dörge is. Olyan dalok is hallhatóak lesznek, mint a Surfin Bird, a legendás Trashman-től, akikkel a fiúk nem is olyan régen New Yorkban együtt játszottak.

A koncerten régi és új, angol és magyar nyelvű vérmes Mystery Gang dalok várnak mindenkit, és talán az új lemezről is elhangzanak olyan dalok amiket eddig nem hallhatott a közönség!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.