EUR: 308,77 Ft
CHF: 288,24 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld

Rács mögé megy a gödöllői gázoló hegedűs

Emberöléssel gyanúsítják Sz. Lajost, azt a 35 éves gödöllői cigányzenészt, akit a Budapest Környéki Törvényszék 30 napra előzetes letartóztatásba helyezett ma délelőtt. Mint ismert: a férfit félnapos bujkálás után egy isaszegi sörözöben fogták el, miután csütörtök este halálra gázolta a Turay Ida Színház 24 éves szervezőjét miközben megpróbálta elrabolni a lány kocsiját.

Rokonai kísérték a bíróság elé Sz. Lajost, a 35 éves cigánymuzsikust, akit a Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint már nem rablással, hanem minősített, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

A férfi bilincsben, vezetőszáron érkezett a bíróságra az őrizetből, ahonnan most már az előzetes letartóztatás helyszínére szállították, mivel a bíróság úgy ítélte meg: Sz. Lajos szabadlábon megszökhetne, vagy befolyásolhatná az ügy tanúit.

Sz. Lajos vezetőszáron, bilincsben érkezett az előzetes letartóztatásáról szóló tárgyalásra        Fotó: Csudai Sándor

Sz. Lajos vezetőszáron, bilincsben érkezett az előzetes letartóztatásáról szóló tárgyalásra Fotó: Csudai Sándor

A Lokál úgy tudja, hogy a bíróság előtt is megerősítette, hogy ittasan tartott hazafelé, meglátta a járó motorú autót, beült és megpróbált elhajtani, nem vette észre kocsiba kapaszkodó tulajdonost. A kocsi elsodorta és maga alá temette a fiatal nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

Berze-Zsofia1-FB

A férfi ügyvédje, dr. Borsos József lapunkkal jelenleg csak annyit kívánt közölni, hogy ügyfele fenntartotta a nyomozóhatóságnak korábban tett vallomását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.

 • Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral.

 • Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Új gyurmát kapott az a kisfiú a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-től, aki két hete a vécé lefolyójába ejtette zöld gyurmaszörnyét. Áron a történtek után könnyfakasztó levelet írt a cégnek, hogy juttassák vissza neki kis kedvencét.