2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb

Rádióból a Tv-be… hol vagyok? Én itt vagyok, Én vagyok itt!

Este kilenc és félsz, hogy a mindennapok témáiról lemaradsz? Vagy a magyar sztárokat hiányolod a hétköznapokból? Esetleg este kilenckor már a budapesti éjszakát követnéd otthonról, a tévé képernyőjén át? Mennél az A38-ra, de nincs kedved kimozdulni? A Petőfi TV mindezt elhozza neked, tálcán nyújtva a hét minden napján.

Stohl Luca, Palágyi Máté, Kardos-Horváth János, csak pár név ízelítőnek az eheti meghívott sztárműsorvezetők listájáról.


A Petőfi rádió reggeli Talpra Magyar műsora után a Petőfi TV esti műsorsávjában az ’Én vagyok itt’ műsorában találkozhattok újra Magyarország legcoolabb sztárjaival: hétfőtől a hét minden napján más téma köré felépítve, más szakértővel és más sztárral találkozhattok.

A mini hangszerek hoznak lázba? Pipa! Esetleg a szellemvárosok azok, amiket sorra akarsz járni szombat este? Rendben! Egy utolsót nosztalgiáznál az EB meccsek sikerein? Tényleg nem probléma, Sebők Vilmos elkalauzol a legnagyobb pillanatok között, és segít újraélni az eseményeket.

Este kilenc, Petőfi TV csak ennyit kell megjegyezned.

Ha továbbra is kételkednél, bizonyosodj meg róla, alább egy adás, ahol a bárkit megcsípő fesztiválbetegségről, és a gyógymódról esik szó:

http://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2016-07-16-i-adas/

és ha tényleg rákapnál, akkor itt hozzáférhetsz minden adáshoz:http://www.mediaklikk.hu/musor/en-vagyok-itt/

Ki van ott? Én vagyok itt! – a Petőfi TV-n.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.