2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb

Rádióból a Tv-be… hol vagyok? Én itt vagyok, Én vagyok itt!

Este kilenc és félsz, hogy a mindennapok témáiról lemaradsz? Vagy a magyar sztárokat hiányolod a hétköznapokból? Esetleg este kilenckor már a budapesti éjszakát követnéd otthonról, a tévé képernyőjén át? Mennél az A38-ra, de nincs kedved kimozdulni? A Petőfi TV mindezt elhozza neked, tálcán nyújtva a hét minden napján.

Stohl Luca, Palágyi Máté, Kardos-Horváth János, csak pár név ízelítőnek az eheti meghívott sztárműsorvezetők listájáról.


A Petőfi rádió reggeli Talpra Magyar műsora után a Petőfi TV esti műsorsávjában az ’Én vagyok itt’ műsorában találkozhattok újra Magyarország legcoolabb sztárjaival: hétfőtől a hét minden napján más téma köré felépítve, más szakértővel és más sztárral találkozhattok.

A mini hangszerek hoznak lázba? Pipa! Esetleg a szellemvárosok azok, amiket sorra akarsz járni szombat este? Rendben! Egy utolsót nosztalgiáznál az EB meccsek sikerein? Tényleg nem probléma, Sebők Vilmos elkalauzol a legnagyobb pillanatok között, és segít újraélni az eseményeket.

Este kilenc, Petőfi TV csak ennyit kell megjegyezned.

Ha továbbra is kételkednél, bizonyosodj meg róla, alább egy adás, ahol a bárkit megcsípő fesztiválbetegségről, és a gyógymódról esik szó:

http://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2016-07-16-i-adas/

és ha tényleg rákapnál, akkor itt hozzáférhetsz minden adáshoz:http://www.mediaklikk.hu/musor/en-vagyok-itt/

Ki van ott? Én vagyok itt! – a Petőfi TV-n.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.