EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,02 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XVIII.kerület XIX.kerület

Regina hetedszer lett a világ legjobbja

Az Üllői úti Johnny Fitneszben készülő Benkő Regina hetedik gyermekvilágbajnoki címét szerezte. A Nemzetközi Fitneszszövetség 2010-ben rendezte az első gyermekfitnesz-vb-t, amit már akkor is megnyert Regina, és ezt minden nyáron megismételte. Idén sem találtak nála jobbat. Az újvidéki megmérettetésen is megvédte címét. Az idő viszont nem áll meg, most már „kiöregedik” a korosztályából, jövőre már a juniorok között bizonyíthat. Addig még az őszi Európa-bajnokságon is színpadra lép, hogy bemutassa világbajnok, másfél perces zenés gyakorlatát.

benkő regina

Ide nekem az oroszlánt is!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.