EUR: 312,29 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb XVIII.kerület XIX.kerület

Regina hetedszer lett a világ legjobbja

Az Üllői úti Johnny Fitneszben készülő Benkő Regina hetedik gyermekvilágbajnoki címét szerezte. A Nemzetközi Fitneszszövetség 2010-ben rendezte az első gyermekfitnesz-vb-t, amit már akkor is megnyert Regina, és ezt minden nyáron megismételte. Idén sem találtak nála jobbat. Az újvidéki megmérettetésen is megvédte címét. Az idő viszont nem áll meg, most már „kiöregedik” a korosztályából, jövőre már a juniorok között bizonyíthat. Addig még az őszi Európa-bajnokságon is színpadra lép, hogy bemutassa világbajnok, másfél perces zenés gyakorlatát.

benkő regina

Ide nekem az oroszlánt is!

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.