EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Belföld

Rendőrkapitányok fogták el a drogdílert Zamárdiban!

Két somogyi rendőrkapitány, a siófoki vizsgálati osztályvezető és egy marcali körzeti megbízott fogta el a menekülő külföldi férfit.

Zamárdiban, 2016. július 8-án 22 óra 28 perckor egy rendezvény bejáratánál a külső biztosítás parancsnokaként látott el szolgálatot a siófoki rendőrkapitány, Kasznár Gyula r. alezredes, amikor egy gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes. Igazoltatni akarta, de ekkor a férfi megkísérelt elmenekülni, azonban a marcali rendőrkapitány, Bene Zsolt r. alezredes, valamint Fürst Dávid r. főhadnagy és Harangozó Imre r. főtörzsőrmester segítségével még a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi állampolgárt. A ruházatának és csomagjának, majd csomagmegőrzőjének átvizsgálása során nála több műanyag tasakban kábítószergyanús tablettákat, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak.

A rendőrök H. M.-et előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.