EUR: 306,89 Ft
CHF: 281,55 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Sport

Ribéry nekiment Guardiolának

A Bayern München francia középpályása, Franck Ribéry csúnyán kiosztotta a szezon végén klubot váltó edzőjét, Pep Guardiolát.

Ribéry és Guardiola viszonya sosem volt konfliktusmentes, az utóbbi években mindig akadt valami, amin összevesztek.  A spanyol AS idézte a franciát, aki úgy fogalmazott, hogy Guardiola még egy nagyon fiatal  edző, és nincs elég tapasztalata.

– Időnként túl sokat beszélt, pedig a futball nagyon egyszerű – mondta Ribéry.  A francia leginkább azért haragszik a katalán edzőre, mert a Bajnokok Ligájában nem tudtak a  döntőbe jutni, egymás után háromszor estek ki az elődöntőben.

– A Bl elődöntőben nem hibázhat az ember. Legutóbb az Atlético Madrid ellen nem játszott  Thomas Müller, csak csereként, Jerome Boateng pedig felépült ugyan, de nem kapott helyet  még a kispadon se. A lelátóról nézte a meccset – fogalmazott.  A Bayern irányítását Carlo Ancelotti vette át. Ribéry róla azt mondta, hogy sokkal  magabiztosabbnak érzi magát az olasz szakember kezei alatt és neki pont egy ilyen tapasztalt  trénerre van szüksége.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Korosabb vívókkal utazik a Chiavariban kezdődő veterán, azaz senior vívó Eb-re a magyar csapat. Az olaszországi tornán pástra lép a korábbi olimpiai bajnok tőröző, a 81 éves Sákovicsné Dömölky Lídia és a világ legidősebb – aktív – vívója, Boros Péter.

 • Rekordpénzt kap a lábára

  Rekordpénzt kap a lábára

  Minden idők legnagyobb pénzét vágja zsebre Odell Beckham Jr., az NFL-ben szereplő New York Giants elkapója, akinek a Nike a liga történetének legdrágább cipőszerződését adja meg.

 • Szép volt, fiúk!

  Szép volt, fiúk!

  Minden labdarúgást szerető ember nehezen viseli, ha nagy nevek döntenek úgy, hogy többet nem lépnek pályára profiként.