2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XVII.kerület

Rio meghódítására készülnek a lányok

A női vízilabda-válogatott utolsóként hirdetett keretet a magyar csapatok közül az augusztus 5-én rajtoló riói olimpiára. A kerületi Garda Krisztina ezúttal sem maradt ki a csapatból. A januári Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett csapat augusztus 9-én Kínával, 11-én Spanyolországgal, 13-án pedig az Egyesült Államokkal játszik a B csoportban. Az A és B jelű négyes minden tagja továbbjut a negyeddöntőbe.

Debrecen, 2015. július 5. Garda Krisztina kapura dob a Magyarország - Kína barátságos női vízilabda-mérkőzésen a debreceni Sportuszodában 2015. július 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.