EUR: 307,18 Ft
CHF: 281,71 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XVII.kerület

Rio meghódítására készülnek a lányok

A női vízilabda-válogatott utolsóként hirdetett keretet a magyar csapatok közül az augusztus 5-én rajtoló riói olimpiára. A kerületi Garda Krisztina ezúttal sem maradt ki a csapatból. A januári Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett csapat augusztus 9-én Kínával, 11-én Spanyolországgal, 13-án pedig az Egyesült Államokkal játszik a B csoportban. Az A és B jelű négyes minden tagja továbbjut a negyeddöntőbe.

Debrecen, 2015. július 5. Garda Krisztina kapura dob a Magyarország - Kína barátságos női vízilabda-mérkőzésen a debreceni Sportuszodában 2015. július 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.