EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Sport

Ronaldo: fájt, hogy sírni láttam Messit

Ki gondolta volna, hogy még Cristiano Ronaldot is megérinti a hír, hogy nagy riválisa, Lionel  Messi visszalép a válogatott szereplésektől. Mint tudjuk, Argentína a Copa-América  döntőjében Chilével játszott, a tizenegyespárbajban pedig Messi kihagyott egy büntetőt, ami  elképzelhető, hogy a győzelmet jelentette volna csapata számára.

Messi közvetlenül a meccs  után jelentette be, többet nem ölti magára az albiceleste mezét. Mindenki megdöbbent az  ötszörös aranylabdás bejelentésén, sőt még Ronaldo sem tudott szó nélkül hagyni riválisa  döntését. A Mundo Deportivo portugál lapnak adott interjúban, a portugál klasszis úgy  nyilatkozott, hogy: „Messi meghozta a döntését és ezt tiszteletben kell tartani. Nincs  hozzászokva a vereségekhez és a csalódáshoz, még a második helyhez sem, de attól, hogy  kihagysz egy tizenegyest, még nem leszel rossz játékos. Fájt, hogy sírni láttam Messit,  remélem, hogy visszatér a válogatotthoz, muszáj neki.”

A sors különös fintora, hogy Ausztria ellen, Ronaldo is kihagyott egy tizenegyest, bár akkor  ez nem okozta Portugália vesztét.

Ronaldo véleményével valószínűleg a mindenki egyetért, főleg Argentínában, ahol még a  köztársasági elnök Mauricio Macri és Maradona is megpróbálta maradásra bírni a  világklasszist.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.