EUR: 307,64 Ft
CHF: 281,97 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Sport

Ronaldo: fájt, hogy sírni láttam Messit

Ki gondolta volna, hogy még Cristiano Ronaldot is megérinti a hír, hogy nagy riválisa, Lionel  Messi visszalép a válogatott szereplésektől. Mint tudjuk, Argentína a Copa-América  döntőjében Chilével játszott, a tizenegyespárbajban pedig Messi kihagyott egy büntetőt, ami  elképzelhető, hogy a győzelmet jelentette volna csapata számára.

Messi közvetlenül a meccs  után jelentette be, többet nem ölti magára az albiceleste mezét. Mindenki megdöbbent az  ötszörös aranylabdás bejelentésén, sőt még Ronaldo sem tudott szó nélkül hagyni riválisa  döntését. A Mundo Deportivo portugál lapnak adott interjúban, a portugál klasszis úgy  nyilatkozott, hogy: „Messi meghozta a döntését és ezt tiszteletben kell tartani. Nincs  hozzászokva a vereségekhez és a csalódáshoz, még a második helyhez sem, de attól, hogy  kihagysz egy tizenegyest, még nem leszel rossz játékos. Fájt, hogy sírni láttam Messit,  remélem, hogy visszatér a válogatotthoz, muszáj neki.”

A sors különös fintora, hogy Ausztria ellen, Ronaldo is kihagyott egy tizenegyest, bár akkor  ez nem okozta Portugália vesztét.

Ronaldo véleményével valószínűleg a mindenki egyetért, főleg Argentínában, ahol még a  köztársasági elnök Mauricio Macri és Maradona is megpróbálta maradásra bírni a  világklasszist.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Korosabb vívókkal utazik a Chiavariban kezdődő veterán, azaz senior vívó Eb-re a magyar csapat. Az olaszországi tornán pástra lép a korábbi olimpiai bajnok tőröző, a 81 éves Sákovicsné Dömölky Lídia és a világ legidősebb – aktív – vívója, Boros Péter.

 • Rekordpénzt kap a lábára

  Rekordpénzt kap a lábára

  Minden idők legnagyobb pénzét vágja zsebre Odell Beckham Jr., az NFL-ben szereplő New York Giants elkapója, akinek a Nike a liga történetének legdrágább cipőszerződését adja meg.

 • Szép volt, fiúk!

  Szép volt, fiúk!

  Minden labdarúgást szerető ember nehezen viseli, ha nagy nevek döntenek úgy, hogy többet nem lépnek pályára profiként.