EUR: 305,39 Ft
CHF: 268,86 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Rumer Willis brutál jó nő lett!

Demi Moore és Bruce Willis elsőszülött gyermeke, Rumer Willis 27 éves korára rút kiskacsából nehézbombázóvá érett. A híresség a napokban Las Vegasban tűnt fel egy színház megnyitóján, ahol fekete, feszülős miniruhában kápráztatta el a közönséget. A merész darab gyönyörűen megmutatta Rumer formás lábait, amit a különleges, aranyszínű lábbelije még jobban kiemelt, nem beszélve a dekoltázsáról, amely egész este vonzotta a tekinteteket. A Willis lány szüleihez hasonlóan szintén a színészi pályát választotta, és számos mellékszerep után most is éppen filmet forgat, Hello Again címmel, amelynek jövőre várható a bemutatója.

12 July 2016 - Las Vegas, NV - Rumer Willis. "BAZ - Star Crossed Love" Opening Celebration at The Palazzo Las Vegas., Image: 294005966, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia

12 July 2016 - Las Vegas, NV - Rumer Willis. "BAZ - Star Crossed Love" Opening Celebration at The Palazzo Las Vegas., Image: 294005970, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.