EUR: 308,96 Ft
CHF: 288,43 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Somló Tamás százéves édesanyja miatt titkolózik

Úgy tűnik, Somló Tamás állapota nem romlott az elmúlt napokban. Bizakodnak az orvosok és barátok, a család azonban továbbra is elzárkózik attól, hogy bármit is mondjon. Kóbor János szerint Somló százéves édesanyját szeretné óvni a hallgatással.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Somló Tamás állapota az elmúlt néhány hétben bizakodásra adhat okot. A zenész május óta egyáltalán nem fogadott látogatókat, saját családján kívül nem engedett magához közel senkit, még zenésztársait sem. Két héttel ezelőtt azonban a Lokál beszélt egy közeli ismerőssel, aki éppen Somlóhoz igyekezett. – A gyerekei rendszeresen látogatják, már kicsivel több időt töltenek mellette – mondta akkor a férfi, aki talpig fehérben megtévesztően hasonlított egy orvosra, de állítása szerint közeli ismerősök a zenésszel.

– Természetesen én is csak annyit tudok, amennyit Tamás orvosai egy érdeklődőnek elmondhatnak. Borzasztóan aggódom érte – kezdte Kóbor János a Lokálnak, aki bízik barátja állapotának javulásában. – Azt mondták nekem, hogy hála istennek, ha nem is azt mondom, hogy rendben van, de nem romlott az állapota. Úgy néz ki, hogy kicsit stabilabb. Felügyelet alatt van persze, de nem kell kórházban lennie és otthon nyugodtabb környezetben lábadozhat – mondta Kóbor János, aki szerint Somló Tamás a hallgatással édesanyját is szeretné megvédeni. –Tamás anyukája már százéves, az ő egészségének sem tenne jót, ha mindenhol a fia betegségéről olvasna. Amellett, hogy Tamás nem szeretné, ha mindenki az állapotáról beszélne, biztosan van a hallgatása mögött egy az édesanyját védő reakció is – mondta. – Korábban is volt hasonló betegsége, abból kilábalt. Most ugyan nagyobb a baj, mint ezelőtt bármikor, de reményt keltőek a hírek, és borzasztóan bízom abban, hogy sikerül felépülnie. Több gyógyszert is kipróbáltak az orvosok, ezt is tudom, talán használnak is, de Tamás élni akarása szerintem rengeteget segít, mint ahogy az is, hogy nyugalomban lehet. Az pedig, hogy a családja ennyire mellette áll, óriási erőt ad neki –mondta Kóbor.

Sztár főzőverseny a Shakespeare Étteremben.rnA képen Somló Tamás partnerével

Somló Tamás partnerével, a Sztár főzőversenyen, a Shakespeare Étteremben

Somló Tamást májusban súlyos csuklási rohamok kezdték gyötörni, később kórházba is került, egy gyerekeknek szánt jótékonysági koncert miatt azonban összeszedte minden erejét és újra színpadra állt. Ezután arról szóltak a hírek, hogy a zenész közel 45 kilóra fogyott, első felesége, Léna és kedvese, kislányának édesanyja, Gyöngyvér vannak mellette éjjel-nappal. Akkor még csak a családja látogathatta, az elmúlt időben azonban a legközelebbi barátait is közel engedte.

Vidéki villában akar új életet kezdeni

A zenész betegsége előtt új életet akart kezdeni egy vidéki villában Gyöngyvérrel. Állapota miatt azonban a felújítási munkálatok megszakadtak, teljesen ellepte a zöld a ház környékét. Néhány hete viszont már az udvart is rendbe tették.

Somló Tamás villája Budakalászon. 2016.06.21 Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

Somló Tamás villája Budakalászon. 2016.06.21 Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.